Mönster- nytt magasin som jeg vil anbefale på det sterkeste!

Jeg var så heldig å få den første utgaven av magasinet Mönster i posten allerede for noen uker siden og har siden lest bladet fra perm til perm. Her er et magasin som passer meg midt i blinken! Til og med reklamen i dette bladet var interessant :-)

Fullspekket med repotasjer, artikler, tips og notiser fikk jeg påfyll av motivasjon og kunnskap til å fortsette min grønne livsstil. Bladet har fokus på å være bevisst både som forbruker og menneske. Artiklene omhandlet alt fra fargenes påvirkning på psyken vår, til økologisk kosmetikk og bevissthet rundt egne tankemønstre. I tillegg til innsiktsfull og inspirerende lesning har bladet også stor plass til mote og interiør og gir meg derfor alt i ett og samme blad :-)

Likte spesielt godt portrettet som denne gangen var med Petter Stordalen- makan til energisk mann skal man lete lenge etter- han gav både meg og repotasjeforfatteren et oppløftende smil om munnen. "En kan ikke gjøre alt- men alle kan gjøre noe" - sier Petter, og det er jo selve grunntanken bak nettsiden min Lev Logisk også :-)

Smarte ideer, miljøtips og stilig design spritet opp hele bladet og gjorde det svært lettleselig. Bladet inneholdt stoff om reise og trening også, og mye mye mer.

Alt i alt vil jeg si at dette er er av de aller beste magasinene jeg noen gang har lest og jeg vil anbefale det til alle!

I salg fra 31.mars :-)

2 kommentarer

Tøybleiemamma?

30.mar.2011 kl.21:16

ååå...tror jeg må stikke innom Narvesen i morgen ja. Er liksom ingen blader som appellerer til meg for tiden. Maybe this is it?

Johanne

11.mai.2011 kl.21:24

oi! Spennende blad! :)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no "Den grønne Mamma&Baby-butikken" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits