Nyheter og tilbud på LevLogisk.no- Den Grønne Mamma&Baby-butikken

  
Nyhetsbrev Februar 2011
 
 
I Februar har vi tilbud på to grunnleggende produkter som alle foreldre (og vordende foreldre) bør ønske seg.
 
I tillegg kan dere som bruker vaskenøtter til klesvasken gjøre et kupp siden de kan kjøpes hele 20% billigere i februar! Vaskenøtter er et miljøvennlig og svært økolomisk alternativ til tradisjonelle vaskemidler- kjempenyttig for de som vasker ofte og mye.
 
Vi har fortsatt et lite lager igjen av bleieinnlegg og bleieposer fra AppleCheeks (utgående serie). Disse går fort unna så om du vil sikre deg supre innlegg av bambus til kun halve prisen så er det bare å bestille før det blir tomt. Innleggene kan brukes som innlegg i brettebleie, i lommebleie eller som ekstra innlegg til alt-i-ett bleier.
 
 

 
 
Babasling- før kr 625,- Nå kun 579,-
 
The BabaSling er en nyhet i design, komfort og enkelhet. Den er simpelthen et ?må ha?-objekt for alle vordende foreldre! (Jeg syns den passer spesielt godt til nyfødt siden de ikke skal sitte i en vanlig sele..)

Slyngen er formet som en hengekøye, og er perfekt utformet for å gi ergonomisk riktig støtte til den nyfødtes ryggrad som er under utvikling. Samtidig sørger den for at nærhet og tilknytning mellom foreldre og barn blir ivaretatt. De mange ulike bæreposisjonene vil passe for både barnets og foreldrenes varierende behov, og det patenterte ?one size fits all? designet sørger for at slyngen raskt kan tilpasses mødre, fedre og barn i flere størrelser.
 

 
 
The BabaSling er blant de mest allsidige bæretøyene på markedet og lar deg velge mellom hele 7 ulike bæreposisjoner. Slyngen vil passe fra ditt barn er nyfødt og helt til det er rundt 15 kg. I motsetning til en del bæretøy der babyen sitter oppreist vil BabaSling ikke legge noe unaturlig press på babyens ryggrad, og hengekøyeutformingen har blitt anbefalt av mange helsearbeidere.


Slyngens hengekøyeutforming har et bredt sete, og både skulderdelen og slyngens kanter er polstret slik at det skal være behagelig både for deg og for barnet. Slyngen åpnes og lukkes med en spenne, og den kan enkelt justeres slik at den passer til deg og ditt barn.


* Å amme med din BabaSling er enkelt og praktisk og gir deg friheten til å diskret amme ditt barn når som helst og hvor som helst, sittende eller stående.
* The BabaSling er ergonomisk riktig utformet for å gi deg maksimal komfort, samt støtte og beskyttelse til babyen.
* BabaSling har et unikt spenne-system som enkelt lar deg ta av slyngen uten at du behøver å vekke en sovende baby.
* BabaSling er så lett å bruke at den til og med kan brukes av besteforeldre, eldre søsken, venner og barnevakter.
* The BabaSling ble designet ikke bare for å være praktisk, men også for å se bra ut på både menn og kvinner.
* Kan brukes til både nyfødte babyer og småbarn (0 - 2+ år).
* Har 7 ulike bæreposisjoner.
* Lett å justere, passer alle størrelser.
* Laget av 100% bomull, som er både holdbart og naturlig. Stoffet produseres på en fabrikk som drives etter fair trade-prinsippet (rettferdig handel).
* BabaSling har en ekstra sikkerhetsspenne så du kan føle deg trygg.
* Oppfyller sikkerhetskravene til standard BS EN 13209/2.
* Slyngen kan vaskes i vaskemaskinen (følg vaskeinstruks).
* Velg mellom 7 flotte farger.
* Bruksanvisning medfølger.
 

 

Green to Grow tåteflaskesett- Før kr 599/619,- Nå kun kr 559/569,-

 

Bisfenol-A fritt startsett! Med dette "Velkommen Hjem"-settet fra Green to Grow har nybakte foreldre alt babyen trenger for en god og trygg start med tåteflasker. Velg mellom Regular neck eller Wide neck.

Settet inneholder:
* To flasker a 150 ml (begge med "Nybegynner" flaskesutt, 0-3 mnd).
* To flasker a 300 ml (begge med "Nybegynner" flaskesutt, 0-3 mnd).
* Tre flaskesutter Medium flow, 3-6 mnd.
* Tre flaskesutter Expert flow, 6+ mnd.
* En supermyk klut i plantefarvet økologisk bomull - god til rap, bad og gulp! Ensfarget - farge varierer.

Alle tåteflaskene og flaskesuttene oppfyller alle krav i standard EN14350 og er testet av Forbrugerlaboratoriet i Danmark. Garantert fri for Bisfenol-A.
 
Finnes i to varianter (wide anbefaler jeg til nyfødte siden de forhindrer at ungen får i seg for mye luft)
 
 
 
 
Vaskenøtter- Før kr 49,- Nå kun 39,-
 
 
 
 
 
Vaskenøtter er et helt naturlig produkt som har vært i bruk i India og Nepal i flere hundre år. Skallet til disse nøttene (som er frukter av Sapindus-treet) inneholder 15% saponin. Saponin virker som såpe når det kommer i kontakt med varmt vann (30-90 grader), og det har også den fordelen at det brytes raskere ned i naturen enn såpe.

Vaskenøttene inneholder ingen kjemikalier, og de kan komposteres etter bruk. De er helt frie for kjemikalier, pesticider, kunstige dufter og blekemiddel. Du kan føle deg trygg på at klærne og bleiene dine blir rene uten at det sitter igjen kjemikalier i tøyet. Andre fordeler med bruk av vaskenøtter er at de gjør klesvasken din mykere uten at du trenger å bruke skyllemiddel, og de bevarer fargene i den kulørte vasken din mye bedre enn tradisjonelle vaskemidler (siden tradisjonelle vaskemidler også inneholder blekemiddel). Dessuten er de et økonomisk alternativ! Vaskenøttene kan brukes til all klesvask ? også til ull, silke og goretex (så sant temperaturen er over 30 grader).

LES MER OG BESTILL HER
 
 
NYHET- Bitti Tutto startpakke!
 
 

 
Nå får du startpakke fra Bitti Tutto. Velg mellom hele 18 farger og sett sammen din favorittpakke.
Pakken innholder 10 bleier og 1 pakke rispapir og koster 2249,- (full pris pr bleie er 249,- så du sparer ca 250 kroner)
 
 
 
 
 
Og du, husk også å se hva som er igjen på lager av tøybleietilbehør til 50% rabatt :-)
                                                                                                                              KLIKK HER
 
Ha en fin februar :-)
 
 
Lev Logisk- ØKOnomisk & økoLOGISK
 

2 kommentarer

wendysinfamilie

09.feb.2011 kl.19:39

Masse flotte tilbud :-))

Alison

11.feb.2011 kl.02:27

Vurderer veldig en babasling, men må få ut ungen først. Har allerede kjøpt bæresjal, men slingen virker jo veldig mye enklere...

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no "Den grønne Mamma&Baby-butikken" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits