Bæreslynge- perfekt til nyfødte og babyer!

Pelargonia_modell

Denne supre slynga trenger å få litt omtale syns jeg!

Dette er et produkt jeg vil anbefale de som er gravide å skaffe seg slik at de har den i den første tiden når det blir mye bæring. Også de som har en liten baby som har problemer med å falle til ro kan ha bruk for en slik slynge.

 

midnatt_modell

Det som er så genialt med denne ringslynga er at babyen kan ligge i den. Dermed er den ypperlig til de aller minste babyene som helst ikke skal sitte noe lenge om gangen i slike bæreseler. Mange erfarer også at det er vanskelig å legge fra seg en sovende baby når de bærer i seler. Med Babasling ringslingen er det null problem å legge fra seg ungen.

For litt større babyer kan man sette babyen opp i mer sittende stillinger. Babyen kan også festes på ryggen, det er mer behagelig i lengden.

Nå har jeg denne slyngen i alle tilgjengelige farger i nettbutikken LevLogisk.

2 kommentarer

Jeanette

03.jan.2011 kl.21:16

Jeg har en "Baby Wrap" og elsker den:-) 5 meter med elastisk stoff. Kjempe behagelig å ha på seg, blir ikke sliten i verken ryggen eller skuldrene:-)!

Sally

04.jan.2011 kl.15:15

Ja jeg hadde Babywrap en stund jeg også...veldig god når man bare blir vant til å knyte ;-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no "Den grønne Mamma&Baby-butikken" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits