Mine nyttårsforsetter 2011 :-)

Bilde: Tommel opp!

Hva er vel et nytt år uten forsetter?? For meg handler nyttårsforsetter ikke om noe kjipt...begrensninger osv- tvert imot!! Det handler om små endringer i livsstil som skal gjøre livet mitt enda bedre enn det allerede er! ;-)

I år ser forsettene mine visst sånn ut:

1. Trene minst 2 ganger i uka på treningssenter. Gjerne 3 ganger og gjerne en joggetur i tillegg men 2 ganger er "kravet" som er høyt nok til at det faktisk hjelper og lavt nok til å klare å gjennomføre det :-)

2. Bli flinkere å planlegge og lage sunne, kjappe måltider. Det gjelder spesielt middag, men også lunsj til å ha med på jobben og smarte mellommåltider.

Jeg har for eksempel funnet ut at hvis jeg finner 10 oppskrifter på middager som vi liker, syns er greie og kjappe og lage og ikke krever noen überspesielle ingredienser- så kan jeg skrive ned disse 10 og ha på en rullering og så skifte ut etterhvert som vi blir lei..eller ha noen litt mer fancye måltider innimellom.

Lunsjen på jobb har bestått av tørre skiver med kjedelig pålegg. Men no more!! Nå i det siste har jeg blitt flinkere til å lage salater og f.eks stekt ris dagen før og hatt med på jobb.

3. Bli mer listemenneske igjen!!! Jeg føler at jeg får gjort så mye og føler meg så BRA når jeg har lister i huset som jeg kan krysse av. Jeg skal derfor gjenninfore listene og bruke de flittig :-) Middagslister- to-do lister i huset, to-do liste på jobben og til og med en to-do liste av koselige ting. Ting jeg ofte glemmer- nemlig å kose meg med en kopp te, lese ei bok, ta et langt bad, gå en kveldstur for meg selv, ringe ei venninne osv...slike ting er jeg nemlig ganske dårlig på selvom jeg liker det.

4. Fortsette den grønne livsstilen som jeg begynte på i fjor og egentlig året før det også. Jeg føler at økologi og miljøvern har blitt en del av meg og er så integrert i livsstilen min at jeg knapt tenker over det lengre. Noen ting kan jeg fortsatt bli bedre på så da skal det bli: kildesortering!

I løpet av 2011 (og helst iløpet av få uker) skal et mer avansert kildesorteringssystem mekkes og taes i bruk. Her skal det også kildesorteres metall og glass like godt som vi allerede sorterer papir, plast og matavfall.

5. I 2011 skal jeg også prøve å få studert litt  på egenhånd. Har lyst å utdanne meg til noe innenfor alternativ medisin- heller veldig mot refleksolog men har ikke bestemt meg enda. Vil gjerne lese meg opp en god del før jeg evt hiver meg på en deltidsutdannelse til høsten. Håper og tror at 2011 skal bli året jeg fant meg selv yrkesmessig ;-)

 

 

Sånn- det for holde! :-)

 

Da gjenstår det å ønske dere alle et godt nyttår og så vil jeg GJERNE høre dine forsetter?

 

 

5 kommentarer

Jeanette

03.jan.2011 kl.21:07

Der var det jammen mange fine forsetter:-)! Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det, annen at jeg skal fortsette å holde meg røykfri:-D Godt nyttår til dere også<3

Greta-G

03.jan.2011 kl.22:56

Fornuftige forsetter.

Godt nytt år, Sally!

/Greta-G

judith

04.jan.2011 kl.01:12

mange fine forsett der :)

vet ikke om e ha nokken i år egentlig.

tror e hadde en klar før nyttår, men no har e glemt d. :)

Regna på e kommer til å være mitt vanlige selv i 2011, men har plane om å få komt igang og vikelig jobba for å bli publisert. kanskje d kan være mitt? :)

Jeanette

10.jan.2011 kl.21:23

Hvis du er listemenneske, så anbefaler jeg www.workflowy.com på det varmeste - en skikkelig lifesaver om man har mange jern i ilden på en gang!

Et forsinket godt nyttår fra meg også. :)
Jeanette: Oj oj..dette må undersøkes! Du har mange jern i ilden selv ser jeg så hvis denne nettsiden funker for deg så burde den funke for mange :-)

Og et veldig forsinket godt nyttår herfra også :-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

Økobaby (Sally)- Grønn nettbutikk for Mamma&Baby

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no "Den grønne Mamma&Baby-butikken" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits