IKEA har kommet til Kristiansand :-)

Da har IKEA kommet til Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand- ca 7 min å kjøre fra meg :-) 

 Åpningen var på torsdag og jeg var selvsagt innom å sjekket ut butikken. Måtte jo det! Og var faktisk ikke så mye rush som jeg hadde trodd. Enkelt å finne parkeringsplass og som en vanlig travel dag på en hvilket som helst annen IKEA-butikk. Jeg skulle egentlig bare inn å kikke men endte opp med å handle for nærmere 2000 kroner- opsi...men men, bare ting vi faktisk trengte da ;-) 

Kjøpte gardiner til soverommet vårt, en søt nostalgisk lysestake, takhengt tørkestativ, tørke-edderkopp...(i mangel av bedre forklaring), sengetøy, stearinlys (fyfy..ikke så miljøvennlig nei) og ja..kanskje noe til..husker ikke.
Så var det lørdag og på tide å slepe min kjære med på IKEA. Målet var å se på tv-benk-løsning, kjøpe noen bilderammer og ikke minst gulvlampe.
Fant alt sammen men ventet med å kjøpe tv-benken...andre ting som må på plass først. 
Men lampa fant vi- veldig fornøyd :-) Så da tok jeg likgodt noen bilder av de lampene vi har i stua :-)
Målet er lun, harmonisk, koselig spa-stemning....
Haha skjermen er visst lit skjev ser jeg..er egentlig ikke helt fornøyd med denne skjermen. Foten kjøpte jeg nemlig på loppis og så for meg en høy hvit skjerm på denne..men denne lille skjermen var det nærmeste jeg fant. 
Får ikke til det koselige lyset på bildene..hmm...kanskje jeg må investere i en sånn ekstern flash med demping?? hvis det finnes :-) Hvordan får man sånt fint varm lys i bildene?..syns bare hele bildet ser gråbeige ut jo!
Her er ihvertfall lampa vi kjøpte på IKEA idag :-) Smask- love it!
PS: Som dere ser er IKKE bildene bra. Skal prøve å finne stativet mitt et sted så blir lukkertida lengre og bildene forhåpentligvis lysere og klarer. Hvis det er noen andre tips noen vil komme med så please- har så lyst å få fine bilder selv i dunkel belysning!
Og dere, må minne om at det er 25% rabatt i nettbutikken min i hele okotber!! Bruk rabattkoden "BLOGGEN" og rabatten vil bli trukket fra i kassen.

3 kommentarer

Ellen

23.okt.2010 kl.23:06

åååh, jeg vil også ha IKEA i nærheten!! :/

Divamamma.com

24.okt.2010 kl.09:10

Åh, du er jammen heldig! Jeg vil også ha Ikea hit..

Jeanette

26.okt.2010 kl.20:30

Åååååå! Kunne ønske Kristiansand var LITT nærmere Halden;-) Er SÅ mye fint på Ikea! Vi har i Oslo da, tar ca. 1,5 time å kjøre. Så det er ikke SÅ langt unna da:-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- rabattkode til nettbutikken :-)

Økobaby (Sally)- rabattkode til nettbutikken :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits