Fikk denne i posten idag :-)

Mi kjøre gravide venninne Nina har vært så søt å strikket denne skjønne lua i deilig ull til minsten vår :-) Er det sånn at lysten til å strikke plutselig kommer når man blir gravid? Skul nesten ønske det for strikka tøy til kidsa og oss voksne for den saks skyld slår jo alt! Kjempefint, varmt og behagelig :-)

Så her kommer en public TAKK FOR DEN FINE LUA NINA fra oss :-)Og så hvis dere ser øverst til høyre så ser dere en rabattkode som alle dere lesere kan bruke i nettbutikken min LevLogisk.no :-) Masse deilige produkter til baby og endel til oss andre også.

Miljøvennlig og trygt - såklart :-)

6 kommentarer

Helgor

12.okt.2010 kl.20:07

Søte Sakarias ;) Og snille Nina ;) Flink du er Nina ;)

Nina

12.okt.2010 kl.20:23

Det var da så lite:) Fint at den passa perfekt! Hehe. Og ja, jeg fikk hvertfall en plutselig trang til å strikke når jeg ble gravid. Aner ikke hvorfor:)
Kjempe fin! Skulle ønske jeg kunne strikke! Håper på å lære meg det igjen en dag ;) (kunne nemlig strikke da jeg gikk på barneskolen :p)

Divamamma.com

13.okt.2010 kl.11:17

Gratulerer med søt lue.. hehe..

Jeanette

14.okt.2010 kl.11:03

For en snill veninne du har! Kjempe fin lue:-) Skulle ønske jeg kunne å strikke, er såå mye fint en kan lage! Men tror faktisk graviditet kan ha noe med strikke dilla å gjøre,hihi! Ser det er maaange veninner av meg som har lært seg å strikke, men de gikk gravide:-)! Å de har blitt kjempe flinke! Så det er aldri forsent å lære, tydeligvis:-)!

Greta-G

24.okt.2010 kl.22:20

Mange gravide som får strikkekick! Haha!

/Greta-G

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- rabattkode til nettbutikken :-)

Økobaby (Sally)- rabattkode til nettbutikken :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits