Endelig fått begynt på loppis-nattbordene mine :-)

Da har jeg endelig kommet igang med prosjekt: Nattbord

Jeg kjøpte to nattbord på brukthandelen for tilsammen 400 kr. De var lakket i en brunlig tone og hadde nydelige hvite marmrplater på toppen. Fasongen var også fin syns jeg, hadde potensialet i å bli veldig søt-kule :-)

Så de fikk være med hjem.

Nå har jeg endelig fått pusset og grunnet de. Det gikk ganske kjapt igrunn. Brukte en slipemus fra Black and Decker og grunnet med vannbasert hvit heftgrunn. Skulle egenltig male de i Lady vannbasert maling men han på Monter råda meg til å velge en oljebasert maling til møbler. Og det må jo bli fint! Så her må nok miljøet vike for det visuelle :-) Er jo brukte møbler i utgangspunktet så er vel bedre enn å kjøpe nytt uansett...tror jeg ;-)

Sånn ser de ut nå :-)


 


I løpet av neste uke SKAL de bli ferdig malt 2-3 strøk og få nye knotter.  Fargen jeg har valgt er en lysblå med noe grønt i :-)

Tror de kommer til å bli knallfine- hva syns dere???

PS: Minner om konkurransen min hvor du kan vinne økologisk bodyscrubb og/eller STOR mamma&babypakke. Klikk her for å komme til konkurransen (trekning om få dager!)

 

3 kommentarer

Lise Greni Breen

09.okt.2010 kl.18:12

Heihei! Takk for kommentar inne hos meg :)

Bildet på det innlegget var ikke tatt av meg, så det er sagt! :)

Generelt er mine tips å ta bilde

1. i dagslys

2. aldri med blitz

3. klippe (photoshop) slik at det man vil vise frem kommer i fokus

4. for å lysne ytterligere (om bildene blir mørke) bruker jeg brightness/contrast-funkjsonen på photoshop en gang i blant.

Som regel holder det så lenge man har nok dagslys. Når dette er sagt, er jeg INGEN fotograf. Skulle gjerne lært meg mer om billedtaking. Tipsene over er bare "selvlært". Misunner mange bloggere for de fine bildene de alltid tar!!!

Fortsatt goood helg!

Klem Lise

tøybleiemamma?

10.okt.2010 kl.23:52

Tror de blir kjempefine. Jeg er sånn som aldri får gjort sånne ting, så hos meg hadde de nok fått blitt som de var.

Greta-G

22.okt.2010 kl.20:56

Ser kjempefint ut, gleder meg til å se ferdig resultat.

/Greta-G

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- rabattkode til nettbutikken :-)

Økobaby (Sally)- rabattkode til nettbutikken :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits