Grillings med hund og barn

Nå tror dere sikkert det kommer et glamour-innlegg om hvor idyllisk dette var men ...jo det blir jo det tilslutt men ,,,

Ok så jeg blir henta 15.45 på jobben og vi drar å handler noe grillmat. Kjører å henter lillegutt og drar hjemom å skifter siden ahn er våt og sandete etter at han badet i en sølepytt (!?!). Pakker sammen noen glass, noe drikke, papptallerkner, fyrstikker, pledd å sitte på..skifter fra jobbklær til fritid og så hiver vi oss i bilen igjen.

Nå er vi sultne som bare fy alle 3 og lillegutt er helt "umulius"!

Vi går ned til et sted med strand og vann, plen og noen benker. Selvfølgelig er det rett ned til vannet- lillegutt i full galopp og vi etter. Til tross for en stor plen, en diger sandhaug og ei sklie så er dte KUN til vannet lillegutt skal. Og hver gang vi tar han opp eller passer på at han ikke hopper uti vannet er det hyl og skrik.

Grillen blir fyrt opp og tar en EVIGHET før den blir varm og enda en evighet før burgerene er klare. Lillegutt er så grinete nå at vi begynner å gi han kald pølse. Den sklir ned og når burgerne endelig er ferdige er lille ferdig å spise.

Men vet dere hva? Når lillegutt ble mett ble det faktsik ganske koselig :-)

Så lærdom til neste gang:

Dropp burgerne, ha klar reservemat (feks noen rosiner, druer, banan eller noe som kan spises mens man venter på maten), ikke dra til et sted med vann!!

Her er noen bilder fra turen, når den ble koselig :-)

Kald pølse er nam!

Hva er det du spiser da? *sniff sniff*5 kommentarer

myruin

08.okt.2010 kl.20:35

thihi, hva er det egentlig med barn og vann??

Englemamma&Trollmor

08.okt.2010 kl.21:00

ja det spm stiller jeg meg ofte selv myruin :P

men så bra det ble koselig til slutt :) Det er jo ikke ofte man griller i midten av oktober :P

Guro

08.okt.2010 kl.21:38

Sååå søt gullgutt da! Og sånn som jeg kjenner meg igjen:) Først mat til gullet, så kan resten av familien slappe av etterpå!

Ragny

08.okt.2010 kl.22:53

Haha! Ser for meg dere i full galopp ned til vannet! haha! søtt bilde :)
Hehe. Ser det for meg ;) Godt det ennå er litt tid til Amalie kan løpe til vann, men ser allerede nå hvor spennende ho synes det er :p

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits