Oppdatering om meg og lillegutt 14 mnd

Kjenner blogglysten kommer snikende nå så da prøver jeg meg på et innlegg etter en god pause :-)

Da var permisjonen forlengst over og jeg og lillegutt går hver til sin "jobb" hver dag untatt onsdager- da har vi fri og kan kose oss sammen :-) Det går greit å jobbe igjen men jeg savner selvfølgelig friheten og ikke minst dagslyset. Jobber på kontor og ser noen ganger lengselsfullt ut av vinduet.

Dere som fortsatt er i permisjon må bare nyte det å kunne gå tur ute og kjenne frisk luft i ansiktet..er det jeg savner mest når jeg sitter på kontor.

Lillegutt er nå blitt 14 mnd gammel og for ca en mnd siden begynte han å gå. Ganske mye seinere enn vi trodde ettersom han var så tidlig med å reise seg og gå langsmed (8mnd). Han er så utrolig søt når han stabber rundt omkring!! Begynner å få fart på seg nå og like før han løper :-)Nå har han så mange tenner at jeg nesten har mistet tellinga, tror det er 12 tenner han har fått og jekslene er nok på vei for det er MYE sikling om dagen (men det har det igrunn alltid vært med han).

Idag spurte jeg forresten sjefen min om lønnsforhøyelse med det resultat at jeg gikk opp 54 000 kroner i året. For en lettelse!! Økonomien er nemlig litt stram etter en litt vill sommer med mye hus-shopping. Kjenner at jeg er lei av å tenke interiør nå...altså ikke drittlei men litt sånn....sånn som med blogginga..trenger en pause fra å tenke på det.

Ellers har jeg begynt å trene igjen etter ca 2 år uten fast trening. Nå er det 2 økter (30 min) med styrke via kvinnetrening.no og 1 joggetur på ca 20-30min) i uka og jeg GLEDER meg til bli sunn og frisk igjen!!

Vel, da får vi se om det blir noe blogging på meg fremover- og de av dere som ikke har gjort det enda- please hjelp meg med å si hvilken banner du syns er finest!! Da kan du vinne fine premier til deg selv eller babyen din :-) Har du ingen baby? Da kan du bruke babyproduktene på deg selv..hehe..alt untatt smokken kanskje :-P

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits