Hvor tar man tiden fra?

Som noen kanskje har fått med seg har jeg knapt skrevet noe her den siste måneden. Jeg har rett og slett mistet litt av gløden :-(Selvom jeg fortsatt er opptatt av miljøet og babyer og mammaer og livsstil så ble plutselig blogging et ork istedenfor en glede i hverdagen. Da såg jeg ikke poenget i å skrive noe halvhjertet bare for å skrive.

Med full jobb (ok 80% da men det er mye nok!), en aktiv 1-åring,  nytt hus med hundrevis av småprosjekter på gang og en høst i møte (blir alltid litt smådeppe på høsten når regnet kommer) så finner jeg heller ikke mye tid til blogging.

Det er ganske synd igrunn for jeg husket at jeg virkelig ELSKET å blogge for en stund siden, kunne liksom ikke vente med å skrible ned det som engasjerte meg akkurat den dagen. Derfor håper jeg at gløden og gleden kommer tilbake til meg. Ville bare si at jeg forhåpentligvis ikke er borte for godt men at jeg tar en pause og venter til gleden kommer tilbake, den kan komme imorra den, hvem vet :-)

Nettbutikken går forresten så det suser så ligger ikke på latsiden der- håper du vil innom å besøke den om du ikke allerede har gjort det :-)

 

og så et sommer minne :-)

 

 

4 kommentarer

Sesselja

20.sep.2010 kl.08:32

Noen ganger må man bare ta en liten (eller lang) pause fra blogging. Og vi som har lagt deg til på bloggrollen e.l. ser jo når du er tilbake, så ikke vær redd for at alle er borte om du tar en pause. ;-)

wendysinfamilie

20.sep.2010 kl.09:19

Er slik at vi blir vell mettet eller klokken bare sparker oss i stumpen innimellom, ser selv tiden ikke strekker til men jeg slapper så godt av med litt blogging og blogglesing om kvelden.

Men nå som jeg har begynt på jobb igjen er det litt mer slit, håper du får igjen gnisten.

Så flott butikken går fint.

Ha en flott mandag med dine kjære.

Benti

21.sep.2010 kl.12:03

Blir ikke noe morro å miste lysten til å bloggen, men er da greit med en liten pause :)
Man trenger en liten pause innimellom! Har selv en liten pause frem til eksamen er over ;)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits