Månedens tilbud på LevLogisk.no

Først en nyhet i nettbutikken:

Snappi! Festeordning til brettebleier.

Snappi,

Snappi er en utrolig lettvint måte å feste bleiene på. Dette er oppfinnelsen som skyver sikkerhetsnålen tilbake i fortiden, og det er det beste alternativet på markedet for å feste brettebleier eller formsydde bleier uten knepping/borrelås. Den er også genial å bruke på formsydde bleier som for eksempel har mistet en knapp eller borrelås, eller for å få bedre passform på de formsydde bleiene dine (da bruken av en Snappi gir enda større muligheter for finjustering enn knepping/borrelås).

Siden Snappi'ene kom på markedet, har det blitt solgt mer enn 35 millioner eksemplarer verden over. Den T-formede gripekloen er lett å feste, og holder bleien godt på plass. De er utrolig lette å bruke, simpelthen ?strekk og grip?: fest til venstre ? fest til høyre ? fest i midten.

En pakke inneholder 3 stk Snappi i fargene hvit, mintgrønn og lysegul, og er som regel nok til hele bleieperioden.

NappiNippas step1NappiNippas step1NappiNippas step1 


Snappi ? Ingen sikkerhetsnåler. Ingen bekymringer.

 

Og så til månedens tilbud på LevLogisk- grønne produkter for deg og dine :-) KLIKK HER

  
 
 

Én kommentar

De er veldig kjekke de der ja! :)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

Økobaby (Sally)- Vinn bodyscrubb og babyprodukter :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits