Pimp my Ikea! Slik lagde vi vår nye skjenk :-)

Nei man trenger ikke alltid kjøpe nytt...her er et eksempel fra egen hverdag hvor vi innsåg at møbelen vi hadde fra før ikke passet så godt lengre til våre behov. Nå har den fått nytt liv :-)

Den er ikke helt ferdig enda, skal olje plata og så må den limes fast. Dessuten skal jeg ommøblere noe på innholdet i skjenken, de grønne boksene må nok finne seg et nytt sted å bo :-)


Sånn var møbelet i utgangspunktet. Ei bokhylle med skap oppå.Bokyllene fikk plass i boda og toppskapene skulle bli skjenk :-)Vi snudde hele klossen opp ned og borret to planker i undersiden for å holde de sammen. (det er disse vi skal enten male eller skjule med en list)Så skrudde vi på 4 bein fra Chlas Olson..Slik er altså resultatet :-)

Her har vi lagt på en rest av bambus-benkeplata som vi brukte på kjøkkenet :-) Fikk kutta til av en kompis som hadde ei proff sag. Hvis ikke man kjenner noen som har sånt kan man helt sikkert høre med faghandlere om de kan hjelpe..er fort gjort å kutte bare man har målene.

Bildet er av min samboer som går på Johanna beach i Australia- fotograf meg :-) Lampa er et loppisfunn, eller dvs skjermen er ny fra Åhlens mens foten er loppis. Lysestakene og den lille vasen er også loppis. Skulpturen er kjøpt i Colombia på jorda-rundt turen jeg g sambo var på for noen år siden.

Fuglene som flagrer så fint over stranda (og over dørkarmen) er wallstickers som jeg kjøpte på Byggmakker.

 
men grr...liker ikke det litt uryddige innholdet..hehe..det skal jeg få gjort noe med!


 

Hva syns dere om fornyelsen?

9 kommentarer

Stine - <3

22.aug.2010 kl.20:29

Kjempefint :)

Englemamma&Trollmor

22.aug.2010 kl.20:36

Det ble jo kjempestilig :)

Trine

22.aug.2010 kl.20:56

Kjempelurt!!;)

TONJE - mer enn bare en mor

22.aug.2010 kl.21:10

Fysj å kreativ.

Kom hjem til meg å forny ting du ;D

altvel

22.aug.2010 kl.21:15

Flott fornyelse! Man blir så fornøyd når man kan lage noe av det man allerede har- i stedenfor å springe ut å kjøpe nytt.

Ha en god kveld,

Hege O)

Sally (Økobaby)

23.aug.2010 kl.08:52

Takk folkens :-) Så gøy å få så mange kommentarer- får bare lyst å gjøre mer sånt fremover er så moro å skape noe nytt av gammelt!!

Kaja

23.aug.2010 kl.18:56

Fint! Du er flink!:)

Ragny

23.aug.2010 kl.23:02

så utrolig stilig og fint det blei! :) så bra dokke fikk brukt det skapet :)

Maya

31.aug.2010 kl.09:24

For en god idé! Utrolig gøy å pimpe IKEA ting slik at de fremstår som unike møbler som ingen andre har!

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

28, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits