Noen som kan anbefale en mai tai?

Jeg har lyst å prøve en sånn sele siden mini'n min syns det er litt kjedelig å sitte i vogna iblant...men det er jo et hav av varianter!!

Noen med erfaringer??

2 kommentarer

Marthe

11.aug.2010 kl.14:34

Jeg synes babyhawk har rimelige og gode mei tai'er.De selges hos lotusbarn.Ellers er den aller beste jeg har prøvd kleinsmekkeren min.Kjøpt på www.kleinsmekker.dk.Men de er dyre og vanskelige å få tak i.

Stine

11.aug.2010 kl.20:41

Vi har en Concerti Mei Tai, veldig fornøyd med den altså, bare litt prakk av og til med de lange reimene. Er en vanesak og sette fast barnet, men bærer utrolig godt i den. Vet det finnes "ferdig" sydde mei-tai'er også, og hadde jeg skulle valgt på nytt hadde jeg sikkert kjøpt det i stedet, rett og slett fordi den er lettere å ta på.

Har brukt mei-taien i alle anledninger. På flyturer, på gåturer, hjemme når man skal henge opp klær eller gjøre husarbeid, i begravelse, på butikken, på ferie, ja overalt egentlig! Angrer ikke et sekund på valget av mei tai

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits