Jeg skal bli sy-dame :-)

I år ønsket jeg meg en symaskin til bursdagen min. Og igår, noen uker på forskudd, fikk jeg meg en snerten Bernadette som er en forenklet versjon av den anerkjente Berninaen. Nå høres jeg kanskje ut som jeg har litt peiling på symaskiner og sånt, men det er jeg absolutt ikke. Men det skal ikke vare lenge!

Symaskinen vil jeg bruke til å sy f.eks putetrekk til sofaputene (for vet dere hva: det finnes ingen fine!!), klær til min lille gutt, gardiner kanskje? ,søte leker og ikke minst klær til meg selv.

Jada, store forhåpninger til min kjære Bernadette som jeg gleder meg til å bli kjent med ;-)

Først nå så er det endel som gjenstår i huset (vi har flyttet for bare noen uker siden) men SÅ skal jeg få satt meg inni det. Noen som vet om noen gode nettsider/bøker for nybegynnere??

Og er det ikke ganske så miljøvennlig å eie en symaskin da? Man kan jo omskape kjedelige plagg og sy lappetepper av rester- det høres veldig økologisk ut i mine ører :-)

11 kommentarer

wendysinfamilie

24.jul.2010 kl.22:52

Smart, det tror jeg ganske sikkert jeg skal ønske meg også, jeg trenger en sårt... nybegynner jeg og..

Gratulerer med din og gleder meg til å se noen prosjekter satt til livs...

Mie

24.jul.2010 kl.23:28

Så gøy, gratulerer med symaskin :) Er jo kjempeartig å sy :) Tror jeg må gjøre det oftere. Er jo bare fantasien som setter stopp for mulighetene ved å sy selv ;)

Anonymia

25.jul.2010 kl.13:52

Gratulerer med symaskin! En ny verden har åpna seg for deg :) Jeg anbefaler deg å gå inn på stoffogstil.no (eller noe sånt) og bestille katalogene de har. Der er det ganske mye billigere enn i butikk og de har noen økologiske stoffer også :) Der er det oppskrifter som forteller detaljert hva du skal gjøre. De har også forskjellige vanskelighets grader på klær og alt mulig! :) Alt fra nybegynner til avansert. Du kan lage alt fra sengetøy til barna, deg selv og mannen til de nydeligste penkjolene :)

Lykke til! :)
Gratulerer! Så moro! du må vise hva du syr osv.. Du, nå har jeg testet AppleCheeks, og jeg må si de har helt klart blitt min/vår favoritt tøybleie. Jeg kommer til å lage en anbefaling på min blogg om ikke så lenge. :)
Divamamma: Ja skal vise stolt frem når jeg har laget noe...hehe..men det blir neppe før til høsten, det er da man har tid til sånt :-) Så gøøøy at du likte bleiene :-) Nå ble jeg glad! De er så herlige atte..og ja jeg tenkte du kom til å like de siden du syntes BumGenius var litt klumpete..for det er ihvertfall ikke disse. Gleder meg til å se innlegget ;-)
Anonymia: Tusen takk for info og inspo :-) Godt tips..skal definitivt inn å sjekke for jeg blir litt overveldet når jeg går rundt i butikken deres (stoff og stil)...så sykt mye utvalg at det nesten blir for mye av det gode..så da er det bedre å se i ro og mak på nettbutikken. Håper jeg lærer meg å sy relativt fort, er litt utålmodig med sånt :-)
Mie: Ja jeg følte det var ritkig timing å få symaskin...dødsgøy å lage klær og leker til lillemann i fremtiden :-)

Celestina

29.jul.2010 kl.11:08

Gratulerer med symaskin! Skulle saa gjerne hatt en selv, og sydd putetrekk, gardiner, og ikke minst, sydd nn alle de flotte klaerne som ikke kommer i min storrelse.... :P Men, den gang vi hadde kunst og haandtverk paa skolen fant jeg vel egentlig ut at jeg ikke er anlagt for noe som helst som inneholder naal og traad... Men, kanskje taalmodigheten kommer til meg om noen aar? :P

Gleder meg til aa se resultatene :D
Gøy med symaskin! Ønsker meg symaskin selv :) Ikke glem når Sakarias blir større og dere skal lage pynt (påske, jul, puter/gardiner til rommet hans) og slikt :) Og nei, det er virkelig ikke mange fine pynteputer å få tak i! :p Drømmer om å sy mine egne puter og litt slikt ja! :)

Birgitte

05.aug.2010 kl.01:11

Syns det stod Bernette på symaskina, eg? ;-)

Og no har eg funne kvitteringa, sender den snarast!

Ja juleting er gøy å sy! Og feks tevarmer og slikt...

Gler meg til å sjå resultatet av din nye haustsyssel!!

Mams
Birgitte: haha, skrev e feil? jaja :-) som sagt-ikke så mye peiling enda :-P Har funnet ut at jeg skal sy innlegg til en bikini jeg kjøpte meg..hehe..:-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits