Jeg har flyttet og kokebokanbefaling for de miljøbevisste:-)

Det har vært stille fra denne kanten ei god stund nå og grunnen til det er at vi har flyttet inn i nytt hus. Endelig! Etter mye slit kunne vi for ca 2 uker siden sove i vårt nye hjem for første gang :-) Intenettet kom for kun få dager siden så endelig kan det blogges litt igjen :-)

Mye gjenstår da såklart- sånn er det jo når man flytter til nytt hus. Mye som skal henges opp, skrus sammen og ryddes på plass. Imorgen drar vi en tur til Ikea (har blitt utsatt pga fint vær) og handlelista er ikke akkurat kort.

Men siden dette først og fremst er en blogg dedikert til miljøbevisstheten tenkte jeg dele et kokeboktips med dere!Denne boken er helt rå og jeg anbefaler den til alle! Her er det fokus på alt fra restemat, hvilken mat som er mest miljøvennlig å spise og hvordan man tar vare på mat til herlige oppskrifter på vegetar, kylling, kjøtt og desserter. Namnam- denne boka inspirerer i bøttevis så løp og kjøp! Kan kjøpes på Et grønnere hjem

Igår skrev jeg om et av mine beste interiørkjøp på min interiørblogg Mitt miljøvennlige hjem. For de som lurer på hva det kan være så er det bare å lese innlegget her.

Én kommentar

Anne

11.jul.2010 kl.12:13

Gratulerer med nytt hus!

Har fått hentebeskjed fra biblioteket om at denne kokeboka ligger og venter på meg :) Gleder meg til å ta en titt!

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits