Lillegutt vil ikke ha mat fra skjei lengre, noen andre som har opplevd det?


(Bilde fra da han var 7 mnd og spiste alt vi gav han..:-))Idag har vi feiret 17.mai med mange gode venner og kidz og mat og digg- kjempekoselig :-) Så drog vi til byen for å få med oss toget men etter en halvtime i pissregn gadd vi ikke vente på toget lengre og dro hjem...hehe..deilig å få av seg kjolen og på med joggis :-)

Men så var det en annen ting jeg tenkte spør dere medmammabloggerer om:

Min lille har nemlig sluttet helt å spise grøt og egentlig alt annet av skjei. Han vil kun ha mat i biter nå om dagen. Det eneste han aksepterer fra skjei er frukt...men han vil helst ha frukten også i biter. Syns det er litt vanskelig med middag da...kan får liksom ikke i han noe som er most :-/  Kvelds og frokost er jo enkelt for da får han bare brødskive med leverpostei eller brunost. Mellommåltidene er jo som regel frukt så det går også greit.

Noen andre som har en slik baby? :-)

Gutten min er 10 mnd men begynte slik for ca 2 uker siden...

2 kommentarer

Jeanette @ Barn av Naturen

20.mai.2010 kl.11:28

Gi ham brokkolikvaster, gulrøttstenger, agurkstenger og la ham plukke på noen erter! :) Jenta mi var også sånn, og hun ble bare servert det samme som vi fikk til middag - bortsett fra seigt kjøtt, da. Og hun spiste av hjertens fryd, og fortsatte med det til hun ble så stor at hun begynte å spise med gaffel selv. Grøt og mos er oppskrytt, barn trenger noe å tygge på for å utvikle munn-muskulaturen og smakssansen. :)
Jeanette @ Barn av Naturen: Takk for bra svar :-) Jeg har funnet ut som deg at dette ikke er noe krise i det hele tatt..bare en tilvenningssak for oss foreldrene :-) Nå spiser han det samme som oss til middag og så får han frukt og brød i biter utenom, kjempegreit egentlig- lillegutt har blitt stor :-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits