HUSBYGGING= LITE ØKOBABY-BLOGGING
Oh mye God så sliten det går ann å være!!

Vi er i full gang med å gjøre istand huset vårt for innflytning. Alle vegger sparkles, pusses og males 3 strøk, takene også. På torsdag kommer bambusgulvet vi skal ha i stue og på kjøkken.
Flisleggeren kommer på torsdag, og vi skal legge flisene i gangen selv- hjelp!

Vegg-til-vegg teppet må vi få bestilt men vi har enda ikke bestemt oss for hvilket teppe vi ønsker. På gulvene på soverommene blir det bjørk- gleder meg til å se det...dette kommer også på torsdag.

Så er det jo finpussen og så blir det Sverige-tur for å kjøpe møbler...ikke særlig miljøvennlig å kjøre helt til Sverige for å kjøpe møbler men vi må rett og slett spare penger på noe..

Hele huset maler vi med Sense og jeg er kjempefornøyd! Ingen lukt og ingen problemer med lufta- herlig for meg som har astma :-)

Jepp, så nå skjønner dere hvorfor jeg ikke blogger så mye om dagen- greier liksom ikke tenke på så mye annet enn hus om dagen så litt blogging blir det, men det er interiørblogging på MItt MIljøvennlige Hjem

Håper dere vil titte innom å se på den andre bloggen min- så ser dere hvordan det blir til slutt :-)

Nå må jeg slenge meg på sofaen og pleie en sliten kropp.........

4 kommentarer

15.mai.2010 kl.22:35

Så fin en blogg du hadde! Å ta vare på miljøet er viktig det. Vi holder å på med å pusse opp et hus, og vi finner faktisk det meste av hva vi trenger til det på Finn.no.....under rubrikken "gis bort".......mye flott, em må bare følge godt med! Lykke til videre!

jenny

15.mai.2010 kl.22:43

dakkar liten! hadde vært deilig med spa nå eller ;=)

Stå på - resultatet blir nok bra!! Gler meg til å se bildene av det ferdige resultatet!
Åh. Tenk så deilig det blir når alt er ferdig da! :) Gleder meg til vi også får oss hus som vi kan gjøre som vi vil med ;) Er veldig spent på hvordan bambusgulvet blir. Det ser jo kjempe flott ut på bildene! :) Den linken til andre bloggen din er litt feil. Adressa til denne bloggen har kommet med også, så når man trykker på linken så får man feilmelding. Så vet du det ;)

Divamamma

19.mai.2010 kl.14:10

Huff a meg! :( Husk å hvile hver gang du kan...:)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits