Fargepaletten for stua- inspirasjon(Fra min boligblogg: Mitt miljøvennlige hjem)

Åh jeg er så fylt med inspirasjon etter den avslappende helga vi hadde på hytta! Vi kjøpte med oss massevis av blader, jeg plukket ut 1 stk KK med stor interiørdel i bladet, 1 stk Maison, 1 stk Interiørmagasinet og 1 stk Se og Hør. Min kjære valgte seg ut 1 stk Autofil + VG.

I løpet av disse to kveldene uten tv og internett trålte jeg alle de hundrevis av sidene med interiør-inspirasjon på kryss og tvers. Jeg plukket opp mange gode ideér og de skrev jeg ned i et notat på mobilen.


 

Fargene jeg vil ha i stua:

 

Fargene vi kommer til å bruke er lyse, mye hvitt, natur, lysgrått og tre. Dette kommer til å gå igjen i hele huset.

 

 

 

Innslagsfarger i lyse pasteller er noe jeg ser for meg i enkelte møbler og interiører. I stua ser jeg for meg noe lyseblått...nærmere hvit enn blå.

 

 

 

 

 

 

Se disse nydelige stolene!


Ellers vil jeg friske opp med store planter og trær inn i stua som jeg tror kan gjøre vel så mye for helheten som vakre møbler 

Målet er å få et harmonisk og "fredfylt" hjem hvor man kan slappe av og hente energi.


Jeg vil ha "naturen inn i stua" samtidig som jeg vil ha en ryddig og minimalistisk stil med morsome og søte detaljer som gir et personlig preg :-)PS: Alle bilder er funnet via google-bildesøk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- nye varer i nettbutikken Levlogisk.no

Økobaby (Sally)- nye varer i nettbutikken Levlogisk.no

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits