Mitt Miljøvennlige Hjem
Da nærmer det seg overtagelse på det nye huset og i den forbindelse har jeg startet en ny blogg :-D

Den heter Mitt miljøvennlige hjem og skal ta for seg sluttfasen av byggeprosessen, innredningen og ikke minst hvordan man kan få et miljøvennlig hjem.

Bruker blogspot denne gangen for å teste ut hva jeg syns om den nye versjonen..

Velkommen inn for å titte :-) Http://miljovennlighjem.blogspot.com

7 kommentarer

ANNIKA

21.apr.2010 kl.13:59

Så spennende!:P

inka

21.apr.2010 kl.15:09

skal du ikke bruke denne bloggen mer ?
inka: Joda :-) Men på den andre blir det mer hus og innredning :-)

Bad Brunette

21.apr.2010 kl.21:38

Så spennende! Da skal jeg følge med. Trenger noen tips. Vi skal flytte og kanskje bygge etterhvert, og da hadde det vært veldig greit med noen tips. Syns sånt er litt vanskelig å finne ut av selv;-)
sv: Ja, hun likner på mamma'n sin:) Men også mye på pappa'n... Den babysafe-feederen er kjempesmart. Man kan jo sikkert putte andre ting enn frukt inni der også da.
Så smart!!! Jeg har faktisk tenkt lenge på å gjøre noe sånt selv. Altså å lage men mer husbyggerblogg. Men jeg vurderer heller å avslutte den jeg har nå, og gå over til blogspot. Du hjalp meg bare å ta steget du nå :)

elisabeth

28.apr.2010 kl.18:09

Hei

Nå ble jeg glad! De tingene du skriver om er jeg veldig opptatt av. Særlig etter at jeg fikk barn. Lever mer eller mindre vegetarisk og økologisk, og forsøker å inspirere andre til det samme. Men det ser ut til å gå i bølger hva folk er opptatt av. Gjenbruk og moderasjon er også viktige elementer. Minst mulig giftstoffer i hverdagen. Det er utrolig hvor lite kjemikalier man trenger i forhold til man er forledet til å tro. Det er fint med slike blogger som dette som gir inspirasjon til å leve mer i pakt med det naturlige. Dette er min jomfrutur i bloggverdenen,. Jeg har akkurat åpnet en web-side og blogg. Det hadde vært moro å få en kommentar eller noen nyttige tips, selv om den ligger i en litt annen gate enn denne bloggen.
elisabeth: Jeg vil gjerne se bloggen din men da må du skrive blggadressen din :-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Besøk min grønne nettbutikk LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Besøk min grønne nettbutikk LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits