Gollet mitt i tøybleie

Vi bor for tiden hos svigermor og siden hun har badekar og vi ikke har noe stellebord eller sted å legge stellematta så blir det bleieskift på gulvet. Helt greit det altså, men skal bli fint å slippe å bøye seg sånn når vi kommer i nytt hus :-)Som dere ser så er den ikke for trang eller noe, helt passe :-) Han er ca 9 kg tenker jeg..kanskje 9,5. Skal kunne vare til han er 15 kg og da skal uansett gutten min slutte med bleie. Visste dere forresten at tøybleiebarn slutter tidligere med bleie enn papirbleiebarn? Grunnen til det er at ungen faktisk kjenner at h*n tisser på seg og blir våt...så da blir det mer bevisst på dette og da er det lettere å slutte. Jepp :-)

I nettbutikken min har jeg testpakker med tøybleier til kun 599 for de som har lyst å teste ut om tøybleier er noe de :-)

PS: Bleia gutten min har på seg er en BumGenius V3 lommebleie med borrelås (og nei, det er ikke vår Natusan, det er svigermor's...:-P)

4 kommentarer

Jeanette

20.apr.2010 kl.19:42

De bleiene har vi også, å er kjempe fornøyd:-D Nydelig gutten deres er da<3

Mammaprat

20.apr.2010 kl.21:36

har du ikke fått svigermora di til å gå over til økologisk da? ;=)
Mammaprat: hehe..får håpe jeg klarer å påvirke litt mens jeg bor her :-)
Jeanette: takk :-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- nye varer i nettbutikken Levlogisk.no

Økobaby (Sally)- nye varer i nettbutikken Levlogisk.no

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits