Solhatter og solbriller til baby

Nå har våren kommet til nettbutikken!

Endelig er våren her for de fleste i Norges land og vårsola er skarp for babyens øyne og hud så da trengs det skikkelig beskyttelse.


Solbrillene over finnes også i rosa og brillene kan brukes av baby 0-2 år. Les mer om solbrillene Her.
Solhatten du ser her kommer også i blå. Denne er laget i bomull og nylon og har en solfaktor på 50+. Passer til babyyer 0-2 år. Les mer om solhatten HER


Og hva med å bære den lille når du er ute på tur?BabaSling er en bæreslynge som enkelt taes av og på og som enkelt kan justeres. Passer også godt til pappaer. les mer om BabaSling HER.

4 kommentarer

Tina - 22år og mamma

09.apr.2010 kl.10:35

Gleder meg til å se :)

Celestina

09.apr.2010 kl.19:57

Deilig med litt sol om dagen! Kan forresten tipse om at mange av disse baby solbrillene er for mørke, og resultatet er at barna ikke ser noe særlig. Man merker det fort om de snubler og detter mye mer enn vanlig når de har dem på :) Tassen din går kanskje ikke så mye enda men, greit å vite ;)

Har forresten utfordret deg ;)
Kunne vi gjort om bestilligen min? Slik at jeg betaler med paypal? Betaler da ikveld, slik at du kan sende det snarest? Tror du det klarer å være her innen lørdag?

Økobaby (Sally)

13.apr.2010 kl.12:16

Celestina: hehe, lillegutten her vil helst ikke ha på seg solbriller i det hele tatt..men noen ganger glemmer han at han har de på og da går det greit :-) Nei han går ikke så mye...bare langsmed ting og veldig sakte..hehe :-) Takk for utfordringen..har ikke pcn min nå, bruker svigermors så har ikke bilder på denne så jeg får ta den en annen gang ;-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)

Økobaby (Sally)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits