8 1/2 mnd og nå kan han reise seg :-)
Tenkte bare jeg skulle høre litt rundt om i mammablogge-verdenen for jeg har nemlig ikke peil om lillegutt er tidlig eller sein. Ikke det at det spiller noen rolle igrunn...noen har dårligere tid enn andre men det jevner seg visst ut etterhvert.

Men i det siste så har det gått så fort!! Er utrolig morsomt å se på utviklingen men samtidig så er det jo rart at han trolig vil løpe rundt her i løpet av få måneder...lille babyen min liksom!
 
Ihvertfall, vi drog til Tyrkia den 2.mars og lillegutt var 7 1/2 mnd og da kunne lillegutt å åle seg bortover, både fremover , bakover og til sidene.
 
7 mnd og 3 uker: Han lærte seg å sitte på egen hånd.
8 mnd og 1 uke: Begynte som smått å reise seg lags ting..
8 mnd og 2 uker: Trygg nå- kan reise seg opp fra liggende bare han finner noe å holde i (ikke veggen foreløbig) og går langsmed ting. Øver på å sette seg ned igjen uten å falle men gjenstår litt trening der..

En ting jeg har funnet ut ihvertfall er at treningen går lettere når småen kun har body på seg og bare bein..ikke så glatt da :-)

Hvordan er deres små på krabbingen/gåingen?

11 kommentarer

Ingrid Sofie

05.apr.2010 kl.21:38

Husker det gikk skikkelig fort med klumpen også. Plutselig lærte han seg å krype, også kunne han sette seg opp noen dager senere. Så krabbet han og reiste seg og gikk rundt bordene. Nesten alt skjedde innen to uker! :D

Husker ikke helt hvor gammel han var jeg. Rundt den alderen tror jeg.

Mamma til et lykketroll

05.apr.2010 kl.21:46

i går satt plutselig Thea seg opp alene på gulvet. fikk det ikke med meg engang. Hun prøver å klatre opp på meg. og hun reiser seg på kne når hun ligger i senga. må nok senke senga hennes ennå litt mer. Tiden går så alt for fort..

William's mamma

05.apr.2010 kl.21:47

han er lere vell ting akkurat i den tiden som er normal:)

min har vert veldig tilig med alt, har liksom ikke hadd baby så lenge:P

når han var 5 mnd beg han og åle seg, 6 mnd da han sto med nokka litt etter beg han å reise sæ etter ting, no e han akk blidd 9 mnd å han går rundt med gå bilen sin over heile lieligheta og røse sæ etter veggen.

Mamma Christine & Jacob

05.apr.2010 kl.22:20

SV:Tusen takk :) De er jo så skjønne i skjorter! Denne fikk han av onkelen til jul, stas å endelig få bruke den:)

Så spennende med slike milepæler! Er så moro å se når de mestrer nye ting, og hvor glade de blir når de klarer noe selv!

marita

05.apr.2010 kl.22:34

Så flink han er!! ;) Eg huska ikkje akkurat kor gammal Lucas var når han begynte med dei forskjellige tinga, men krabbinga var han vertfall litt seint ute med, sammanlikna med andre små på samme alder.

inka

05.apr.2010 kl.22:42

Lillegutt er snart 6 månder og han åler seg ikke ennå,, han ruller og snur seg fra rygg til mage..

men jeg tror ikke det er noe som er seint og tidlig med friske og normale barn,, tror alle barn lærer seg ting i sitt egent tempo,, og jeg tror mange foreldre stresser med at barna skal kunne ditt og datt til di er så og så gammle,, det kommer når småtrolla er klare for det :)

men sønnen din er kjempe hærlig :)

ElsemorVictoria

06.apr.2010 kl.00:55

Syns gutten din var ganske rask, jeg, i forhold til veldig mange andre. Har også hatt "raske babyer" Begge mine tok sine første skritt alene når de var 8 mnd gamle og gikk når de var 9 mnd:) Kan nesten ikke si jeg har hatt babyer:( Den tiden går så altfor fort:(

Blir spennende å se utviklingen hvis jeg noen gang får flere småtroll:)
ElsemorVictoria: oj det var veldig tidlig ja! Er red mini skal bli hjulbeint siden han går så mye...er visst sånn at skjelettet ikke er helt ferdig utiklet og ganske mykt enda så er egentlig ikke så bra å gå så altfor tidlig har jeg hørt? Men så har jeg jo en søster som gikk når hun var 9 mnd og hun er ikke hjulbeint hun :-)
inka: Ja det er ikke noe unormalt med å utvikle seg i forskjellig tempo..men noen barn er jo seine og noen er jo tidlige..men det jevner seg ut etterhvert og det har forsåvidt ikke noe å si om man er tidlig eller sein i forhold til senere utvikling.

Silje

16.mai.2010 kl.08:15

Min lille knott har presis samme fremdrift som din! På uken!
Silje: haha...vittig da :-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Babyutstyr og øko-hudpleie på LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits