Hvordan følge med på andre blogger enn blogg.no-bloggene?

Jeg er flink å lese blogg.no-bloggene men de gode bloggene som f.eks er blogspot de glemmer jeg å lese fordi jeg ikke har noen lettvint og oversiktelig måte å organisere de på.

Noen som har noen tips til en grei måte å følge de på?
Jeg har jo bloglovin' men må innrømme at jeg er dårlig til å logge meg inn der, er liksom litt tiltak.

Skulle gjerne hatt en sånn remse med "Disse bloggene leser jeg" til høyre på bloggen...det er så greit for da ser jeg alltid det siste innlegget :-)

...anyone?

5 kommentarer

Helt enig!

Ninian

02.apr.2010 kl.11:47

Du får dette via bloglovin, jeg har det ihvertfall! Du går på "Widgets" under "Account", og velger "Get this Widget/Icon" (husker ikke hva det het) under "Blogs I Follow". Så følger du bare instruksjonene for å legge den til på bloggen din. På denne måten vil alle bloggene du har på Bloglovin komme opp på siden av bloggen din. (Selv om du har så mange ting der at det spørs om du finner den igjen.. ;) Hehe..)

Isa

02.apr.2010 kl.12:19

Jeg skulle til å si bloglovin, for det bruker jeg selv hele tiden. Men ellers er det vel lettest som Ninian sier kanskje?

marita

02.apr.2010 kl.13:02

Bloglovin! :)

Katrine

02.apr.2010 kl.23:24

Fin blogg du har! :)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- vinn babyutstyr og hudpleie

Økobaby (Sally)- vinn babyutstyr og hudpleie

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits