Finnes det noen skravlesyke jenter der ute?

Line Konstali er ei engasjert jente som alltid har mange baller i lufta. Noen kjenner kanskje til forumet KreativMamma som denne dama startet? Vel, pga noen tekniske problemer med oppsettet på forumet har hun nå skiftet plattform og laget et nytt og bedre forum for jenter; Grasrotfeministene.

Her er introen på forumet :)

Din tanke er fri!

Ingen kan kneble deg. Ingen kan frata deg retten til å være deg selv.

Velkommen til et fellesskap av kvinnelige gründere, intellektuelle, kunstnere, studenter og andre som ønsker et annerledes fokus på kvinnesak. Her kan du finne nettverk til dine kreative prosjekter, diskutere saker som opptar deg eller stifte bekjentskap med likesinnede.

Sjekk ut forumet davel :)

3 kommentarer

Isabella

25.mar.2010 kl.19:49

Meldte meg inn jeg... men du? Jeg savner miljøklubben! ;)
Isabella: Ja jeg ventet på en slik kommentar ;-) Savner miljøklubben jeg også men når jeg er på "ferie" så er alt så urutinert og det skjer ting hele tiden så dagene går veldig i ett så jeg har rett og slett en pause med de til jeg kommer på plass igjen i Kristiansand :-) Trengte vel en liten pause også..blir etter en stund litt vanskelig å finne gode temaer å ta opp..men nå som jeg har hatt pause vet jeg om MANGE ting jeg skal ta opp i miljøklubben fremover :-)

Hime ♥ mamma i August

26.mar.2010 kl.20:38

SV: Tusen takk! Nå ble Yuki gla' ;)

Hehe, han er lite vill faktisk, hyperaktiv kanskje men snill som et lite lam!

Joda, vi har en slik tromsø bytte/selge gruppe også. Jeg får prøve å spamme den der, for trenger så sårt å bli kvitt den. Avisa var en god ide, hvis dette ikke hjelper, er jo mange der som ikke er på nett også. Takk for gode tips! :)

Ha en flott helg!

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- vinn babyutstyr og hudpleie

Økobaby (Sally)- vinn babyutstyr og hudpleie

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits