Lillegutt i arveklær som jeg brukte :-)

Det er så spennende å rote på loftet hjemme hos foreldrene mine og se etter babyklærne vi søstrene brukte når vi var små. Og selvom det går mye i rosa og gult og blomster så finnes det endel unisex klær der også, som f.eks denne søte buskedrakta og sandalene han har på seg på bildet :-) Syns det er så mye gøyere å kle han i klær som betyr noe og ikke bare masseproduserte H&M klær (selvom jeg er enig i at de har mye fint de også da)...syns babyklærne som var før var mer forseggjorte og dessuten mer babyvennlige. Nå er det så mye bukser og gensere for småttiser...hva er vitsen med det da? Da blir det jo bare glippe mellom når de kravler rundt på gulvet..?

Har tenkt meg en tur på Fretex når jeg får muligheten, der har jeg hørt de har massevis av kult og orginalt til babyer :-)

Har dere arvet klær til barna deres?

16 kommentarer

enhjemmepappasbekjennelse

24.mar.2010 kl.18:38

hehe nice skulle ønske at vi hadde noe klær igjen..!

Husmora :-)

24.mar.2010 kl.19:03

så søtt=) Ja vi har masse klær fra jeg var liten som datteren min bruker masse!! Gamle strikkekjoler og selebukser osv. Også har vi en del fra svigerinnen min var liten. Kjempekoselig=) Datteren min hadde på seg samme antrekk på sin ettårsdag som jeg hadde på min:))

Melissa- Pseudotvillingmamma

24.mar.2010 kl.19:43

Så søt:)

Ja, jeg arver masse klær. Og ungene mine har brukt mye av det jeg, søsteren min og brødrene mine har brukt! Og sengetøy har vi nesten bare arvet:)

Jeg har ett spørsmål til deg. Jeg bestillte noe på levlogisk i går. Og jeg fikk ikke til betalingen. Hvordan skal jeg betale?

Jeg trodde jeg fikk en faktura på mail, siden jeg ikke brukte paypal.

Men jeg har ikke fått noe enda.

marita

24.mar.2010 kl.19:46

Så nydelig :) Lucas brukte mykje av mitt babytøy når han var mindre. Håpa å får rota etter noe han kan bruke no på loftet når eg er heime i påska. No har han ein del arvetøy etter fetteren og kusina mi som berre er noen år eldre. Synes det er kjempepraktisk.

Hime ♥ mamma i August

24.mar.2010 kl.19:52

Så søøt han var i de da :)

Har ikke arvet noen klær, ENNÅ! Antar jeg blir å arve en god del klær, og at mamma blir å strikke en del også. Arver vel også en del utstyr og det syns jeg er kjekt :)
Melissa: Hm det var merkelig for det ligger ikke inne noen ordre på deg fra igår heller...Noe som har avbrudt bestillingen tydeligvis. Vanligvis når man velger "forhåndsbetaling" så får du en mail med beløp og konto-nr beløpet skal settes inn på samt en oppsummering på hva som er bestilt. Men det enkleste er paypal...alle som har et vanlig visa/masterkort -kort kan betale sånn...det står nøye forklart med skjermbilde hvordan man gjør det om man ikke har paypal-konto, er veldig enkelt :-) Lurer på hva du bestilte :-)

Mammaprat

24.mar.2010 kl.20:33

Nååh.. så søt da! Skikkelig skjønn liten drakt! Nesten som en gammeldags badedrakt, hehe.

Vi har også masse gamle klær. Søte, godt brukte pysjer i flanell som sikkert er vasket 100 ganger. Ikke så mye kjemikalier igjen da nei :=)

Melissa- Pseudotvillingmamma

24.mar.2010 kl.20:40

Da skal jeg gjøre det på nytt:-) Bestillte Sheasmør, E-Vit, øk-olivenolje, Lavendel, Blå kamille Sandeltre:)

Hva anbefalte du mot eksem igjen? Har glemt det!

Melissa- Pseudotvillingmamma

24.mar.2010 kl.20:43

Jeg tok med en sånn selvbruningsgele også, og en smokk:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

24.mar.2010 kl.20:47

Tok med vaskenøtter også:) Blir spennende å prøve!

Cecilie

24.mar.2010 kl.21:22

Mamma har tatt vare på masse, både klær jeg arvet og brukte som liten. Så datteren min har brukt en del av det samme! :-) Veldig morsomt, synes jeg. :-)

Nertila

24.mar.2010 kl.21:36

haha, så søt han var i den drakten...søte sko,også den blå han har i hånda:)

Mie

25.mar.2010 kl.10:13

Jeg har fått klær som jeg brukte når jeg var liten, og noen klær som Kenneth brukte når han var liten. Syns det er stas jeg å skulle få bruke det på min egen datter også! Spesielt de selvstrikkede klærne. De har sin egen sjarm liksom :) Og så kommer jeg til å arve mye (både klær og andre ting) fra min stesøster som har to jenter. Gøy at vi kan gjøre det slik. Sparer penger, sparer miljøet. Men det er ikke alle som er så heldige som meg da. Så Fretex er absolutt et flott alternativ. De har jo mange fine klær der!

Isa

25.mar.2010 kl.18:28

Søt han er! Stilig med arveklær!

Kjekt med billigkjeder, men artig med klær som betyr noe mer ja!

Har ikke barn selv enda, men det står en stor kasse med klær fra jeg og broren var små på loftet hjemme, så kommer nok til å grave i den den dagen det kommer smått i familien.
Her går det i masse klær fra da jeg, brodern og søstra mi var små :) Er 15 år sida forrige baby i slekta, så mye har vært veldig stygt eller ødelagt, men til tross for det så har det blitt veldig lite nytt :)
Mie: Ja enig i at det er strikkeklærne som er de mest sjarmerende. Og så er de av så god kvalitet også :-) Babyklær blir jo sjelden slitt ut og varer jo i generasjoner dersom de er av nogenlunde kvalitet :-) Er liksom ikke ofte jeg kommer meg til Fretex men siden mini har så lite i str 80 (han er str 74 nå men plutselig er de for små) så tenkte jeg innom der å kikke.

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- vinn babyutstyr og hudpleie

Økobaby (Sally)- vinn babyutstyr og hudpleie

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits