Vil du tjene penger eller få produkter ved å ha nettbutikk-banneren min på din blogg?

Hvis du har en mammablogg, en skjønnhetsblogg eller en miljøblogg så kan det hende jeg er intressert i å annonsere på bloggen din. Kravet er at du har et visst antall lesere og at du er en aktiv blogger.

Alle som tar kontakt  (på mail eller under kommentarfeltet) vil bli vurdert etter antall lesere og innho|d og så tar jeg kontakt med de som er aktuelle og forklarer vilkårene :-)

Nettbutikken det gjelder er LevLogisk.no (linkknappen funker ikke)12 kommentarer

Therese & Thea Oline

23.mar.2010 kl.19:24

det har jeg lyst til :) jeg er en aktiv mammablogger. lesere varierer veldig, men sånn ca 300 lesere hver dag :) har selv kjøpt ting og tang på nettbutikken din så det vil jeg gjerne :)

Gunn Berit

23.mar.2010 kl.19:27

Det hadde vært veldig stas å få markedsføre deg, men jeg har bare 150 lesere pr dag jeg :( Så da faller jeg sikkert utenom!

Melissa- Pseudotvillingmamma

23.mar.2010 kl.19:38

Jeg kunne tenkt meg det.

Du har en fin nettbutikk!

Jeg har ca 500 lesere i gjennomsnitt. Noen ganger mer, noen ganger mindre:)

Du har jo meg på din venneliste, og har kommentert hos meg noen ganger. Så du vet jo hva bloggen min handler om.

Nå fremover i tid. Blir det mer fokus på kosthold, både på meg og ungene. Og økoligiske ting.

Siden jeg har fått diagnosen cøliaki, må ting endres. Både kosthold og levemåte.

Derfor skal jeg handle mer i din nettbutikk.
Jeg kunne tenkt meg og samarbeide med din nettbutikk. Vet ikke om det er nok men jeg har rundt 3- 4000 sidevisninger om dagene da.

Hime ♥ mamma i August

23.mar.2010 kl.22:41

Det kunne jeg veldig gjerne tenkt meg.Du har en flott nettbutikk som jeg har kiket innom flere ganger,og nettsiden var veldig informativ når man tenker på å ta riktige valg. Har "bare" gravid blogg enn så lenge da. Men er veldig opptatt av å bruke riktige produkter til baby, og tøybleier når den kommer!

Men jeg har bare ca 100 lesere pr dag.

Greta-G

24.mar.2010 kl.00:34

Hvor mye lesere må man ha for at du vil annonsere?

/Greta-G

Eva

24.mar.2010 kl.08:08

Ja, jeg lurer på det samme som Greta..
Greta og Eva: Er litt vanskelig å være konkret og dessuten mange som ikke har tellere på bloggen sin så jeg må ta det litt som det kommer :-) Skal avvente litt og så vurdere de som er interessert og så må jeg sette opp noen budsjett for å se hva som er lønnsomt osv...tar litt tid så jeg måtte bare høre hvem som kunne tenke seg dette først :-)

Connie - mamma til Celine

26.mar.2010 kl.10:05

Jeg kunne godt tenkt meg det, men har vell litt for få lesere. Har somregel mellom 100 og 300 på en dag, men det varierer en del.
Ja det hadde jo vært moro det nå som jeg har fått øya opp for alt tullet som produsentene putter i produkter:) Jeg har ca 200- 400 lesere:)
Har du valgt ut noen?:-)
Camilla andreassen: Nei jeg har ikke det enda...er litt treig men det er fordi jeg bor i et flyttelass og bruker pc'n bare sjelden (må deles på alle i husholdningen hvor jeg bor) så alt er litt på vent om dagen :-) Men når jeg kommer inn i nytt hus og alt roer seg så skal jeg i ro og mak plukke ut noen :-) Kan jo bare si at din blogg er veldig aktuell ettersom det ser ut til at du har mange lesere og mange kommentarer :-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)- Besøk min grønne nettbutikk LevLogisk.no :-)

Økobaby (Sally)- Besøk min grønne nettbutikk LevLogisk.no :-)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits