Noen ganger skulle jeg ønske jeg ikke visste..Hvorfor trekkes jeg mot de "stygge" overskiftene når jeg leser aviser?? Jo verre og mer brutal overskift, jo mer sannsynlig er det at jeg leser det. Og det paradoksale er at jeg ofte tenker etterpå at jeg skulle ønske jeg ikke hadde lest det...

Jeg liker å tenke at verden er vakker og et godt sted å bo men til tross for at jeg og mine har det stort sett godt så finnes det så UTROLIG mye ondskap og nød i verden at jeg blir helt....tom.

Først blir jeg rasende og får lyst å gjøre noe for å hjelpe..så innser jeg at det er lite jeg kan gjøre og så blir jeg lei meg fordi jeg er så maktesløs og så ønsker jeg at jeg aldri hadde fått visst det jeg nå vet.

Jeg blir lei meg fordi jeg har en liten sønn som jeg ønsker alt godt og så vet jeg at han skal vokse opp i denne verdenen med all denne ondskapen som er så forferdelig meningsløs.

Det eneste positive jeg får ut av alle disse forferdelige overskiftene er at jeg kjenner at det brenner litt inni meg og jeg blir motivert til å hjelpe og til å leve litt "bedre" og ikke ta alt det gode for gitt. Og det er viktig, å sette pris på det man har og samtidig være ydmyk og forstå hvor heldig man faktisk er. Jeg føler at alle vi som er så priviligerte har en plikt til å hjelpe. Jeg mener ikke at vi skal gå rundt å ha dårlig samvittighet for alle som har det verre enn oss men jeg mener at vi ikke skal klage og bære oss over småting, vi bør gi noen kroner til veldedighet i ny og ne og vi må tenker over hvor godt vi har det og være ydmyke.

Så selvom jeg skulle ønske jeg ikke hadde lest den artikkelen som fikk meg til å skrive alt dette idag, så var det godt for noe likevel. Jeg skal nyte den lille gutten min som har skreket og vært vanskelig i hele dag- han er i live, han er frisk og han er trygg, jeg er så utrolig heldig at jeg har han og neste gang jeg kjenner det koker litt over så skal jeg tenke på den artikkelen og holde godt rundt han.

Her er den fæle artikkelen...

3 kommentarer

marita

08.mar.2010 kl.20:16

For ein grusom artikkel :( Eg forstår så godt kordan du føler det, for eg har det på akkurat samme måte.

englemammaogalenemor

08.mar.2010 kl.20:20

å herregud for noe grusomme mennesker... også et 4 dager gammelt barn.. det skjærer i hjertet mitt ...

Økobaby (Sally)

09.mar.2010 kl.21:05

englemammaogalenemor: Det er så uvirkelig at det går ann. Selvom noen hadde skadet eller tilogmed drept noen jeg var glad i hadde jeg ALDRI greid å rørt barnet til vedkommende fordi om...et lite uskyldig barn??...hva skjer med enkelte mennesker? Og i dette tilfelle så var det jo en hel gruppe med gale menn...

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)

Økobaby (Sally)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits