Anbefales til baby!


(bilde lånt fra lilleprinsen.no)

Hvis det er en ting man ikke trenger men absolutt burde ha likevel er det et sånt badesete som f.eks det på bildet.
Vi kjøpte ikke sånt fordi vi tenkte at det sikkert ikke var nødvendig. Vi bader lillegutt hver kveld og nå er han 7 1/2 mnd gammel...

Nå er vi i barnedåp i Kongsberg og lånte badebaljen til lillejenta her i huset. Hun hadde et slikt sete så vi lånte selvfølgelig det også.  Oh My God så fanttastisk deilig å slippe å stå bøyd og hele tida nesten miste en sleip våt unge i det han bakser seg hit og dit. Nei her kunne han i fred og ro ligge å studere badeanda si mens jeg holdt et øye med han i en behagelig stilling. Og så kunne jeg enkelt vaske han i ansiktet, shamponere de få hårstråene hans (ikke ofte jeg gjør det men..) og slippe å bli klissvåt når han får et plaskeanfall.

Men skal vi kjøpe dette setet nå som det kun gjenstår uker før mini kan sitte selv? Nei...det er ikke vits. Men på nr 2 skal setet i hus og ikke mer vond rygg og nesten-ulykker u badekaret :-)

På tirsdag går turen til Tyrkia- ahh...skal bli herlig med ferie :-)

 
Miljøvennlige babyprodukter av høy kvalitet får du i nettbutikken min LevLogisk.no

8 kommentarer

Mamma For Lille Tallak Elias

28.feb.2010 kl.21:27

jeg har sånt sette til lillegutt,, men bruker det ikke så mye,, han ligger på ryggen i badebalja han og spreller og koser seg :)
Allerede på tirsdag ja.. Du får legge ut noen flotte bilder når dere er tilbake:)

englemammaogalenemor

28.feb.2010 kl.21:35

Sånn hadde jeg også.. genialt var det :) men nå dusjer vi sammen så nå bruker vi ikke den lenger :)

wendysinfamilie

28.feb.2010 kl.21:54

Vi har balje med en slik innebygget. var grei de første 5 månedene men nå må vi få badekar i hus..

Ohh ferie ja .. god tur.. kos dere masse og håper dere får fin vær..

Wendy

William's mamma

28.feb.2010 kl.22:26

har sånn jeg åsså, mn lille gutt liker den IKKE.. :/ men så dusjer vi ilag uansett så:)

Mirjam

02.mar.2010 kl.17:36

Hei du! Jeg husker jo deg fra Kreativ Mamma;) Kjempefin blogg og nettbutikk! Keep in the good work:) Gøy å se noen andre Kristiansandsjenter som blogger og driver for seg selv! Hilsen Mirjam

Lill Anette - Mamma 2010

02.mar.2010 kl.17:59

Er det så lurt å bade babyer så ofte? Jeg har fått beskjed om å IKKE bade babyer hver dag fordi det ødelegger det naturlige oljelaget som er i huden dems. Den tåler jo ikke det samme som vår voksne hud. Større sjanse for allergi og eksem hvis de bades for ofte.

Økobaby (Sally)

09.mar.2010 kl.21:13

Mirjam: Jo takk jeg husker deg også :-) Ja det er spennende å drive for seg selv, er enda ganske nytt men har store mål fremover :-)

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)

Økobaby (Sally)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits