Flytting og ferie


Fikk en kommentar av skjønne Eva om at jeg gjerne måtte blogge mer så jeg får fortelle dere grunnen til få og tynne innlegg i det siste.

Jeg er midt i flytting og dere som har flyttet før VET hvor dødskjedelig og slitsomt det er! Er så sliten nå at jeg tror jeg kunne sovet i 2 døgn i strekk....åhh det hadde vært helt konge!

På fredag kveld er det overtagelse og alt skal være utflyttet og nedvasket. Det er fælt hvor mye dritt man samler på som man "kanskje får bruk for en akker dag". Nei nå skal det bort. I mitt nye hus skal jeg ha det enkelt, rent, funksjonelt og hatrmonisk. Jeg skal være kritisk til det jeg samler på og hvis jeg f.eks har en pyntegjenstand jeg ikke syns er spesielt fin så skal jeg søren meg gi den bort til Fretax eller noe...uansett hvem jeg har fått den av...hehe.

Nå driver jeg å pakker på badet og da er det en god del produkter jeg har hatt fra før jeg ble så bevisst på innholdet som jeg er nå. Disse skal selvfølgelig bort...i mitt nye hus skal alt være miljøvennlig og av god kvalitet :-)

Her er noe av det som jeg må si Ha det til :

Nei nå er det tilbake til ryddinga! Lillegutt sover endelig lenger enn en halvtime (!!) og jeg må utnytte tiden så godt jeg kan :-) Skal til frisøren senere (dårlig timing, I know) så jeg må få gjort mest mulig før sambo kommer hjem.

Vi flytter forresten opp til svigermor nå i første omgang, overtagelse på nyehuset er ikke før 17.juni. Og så skal vi til Kongsberg i barnedåp den 27.feb- til Tyrkia den 2.mars - til Ålesund den 22.mars og ned igjen til KrSand den 9.april....wooohoo mye som skjer :-)

Snakkes!

7 kommentarer

Mamma For Lille Tallak Elias

25.feb.2010 kl.12:54

oi det var mye på en gang.. ;)
Takk for svar! Heheh.. Jeg ble litt betenkt, siden det ikke var noe særlig blogging fra din side. Godt å vite at ihvertfall alt er i orden, til tross for slitsomme dager. Det er noe dritt å flytte. Mye dere skal finne på ser jeg, tiden kommer nok til å gå vanvittig fort fram til juni da med andre ord:) Tenker det samme som deg. I mitt neste hus skal det ikke være stappa av ting og tang. Ut å kjøpe pynteting hele tiden er bare tull også. Kvalitet framfor kvantitet :)
Hjelp det var mye på en gang:) Moro og ha noe og gjøre da:)

Lykke til med pakkingen:):)

Mammaprat

25.feb.2010 kl.22:20

Du skal få hodebunnsmassasje når du kommer, og dåpen er unnagjort. Og kose deg med hjemmelaget øko-sjokolade som vi lagde i dag.. mmmmhh.

Tina - 22år og mamma

26.feb.2010 kl.12:08

Jeg har sendt deg award :) Se på bloggen min

Greta-G

27.feb.2010 kl.00:27

Lykke til med flyttinga!

Jeg skal og til Ålesund og holde kaffekurs. Er ikke du derifra? Har du hørt om et sted som heter Lille Løvold?

/Greta-G

Myrsnipa

01.mar.2010 kl.09:45

Lykke til med videre nedpakking og senere innflytting :D

Ha en fin uke

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)

Økobaby (Sally)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits