Mohyeldeen Mohammad- en parasitt i Norge

STEINING I IRAN: Dette uklare bildet er fra en steining i Irak.
(bilde av steining i Irak)


Jeg vil bare si noe om denne lille fjotten av en gutt, Mohyeldeen Mohammad.

En liten skjegget norskiraker som støtter steining av homofile. Han hyller BIn Laden og sier blant annet dette:

«Til sist vil jeg også påpeke at islam oppfordrer oss til terrorisme mot fiender av Allah, så jeg forstår ikke hvorfor vi muslimer ser så negativt på ordet. Dersom dem kaller deg terrorist, ekstremist, radikalist, gal eller idiot, så vit at du insha'Allah er på rett vei. Vår oppgave som Muslimer er ikke å gjøre disse barbariske vantro udyrene fornøyde, vi har som mål å gjøre Allah (swt) fornøyd». (hentet fra Dagbladet)

Hvem er det som kan ta på seg retten til å drepe et annet menneske i "Allah's navn"? Jeg vil fortelle en liten historie som de fleste av oss kjenner igjen fra Bibelen. Ifølge Islam var Jesus en profet, vel..

Det var en gang noen skulle steines pga en synd vedkommende hadde gjort. Mange menn samlet seg og var klare til å kaste stein på denne mannen. Da sa Jesus at den av mennene som var fri for synd kunne kaste den første steinen....det ble ingen steinkasting denne dagen.

Er du fri for synd Mohyeldeen Mohammad?

Tror du virkelig at Allah vil at vi mennesker skal skape kaos og frykt og løpe rundt og steine mennesker vi føler er dårligere enn oss? At vi skal kaste syre i ansiktet på unge jenter som vil lære seg noe her i verden? Tror du virkelig Gud har så stor tillit i at mennesker gjør riktige valg...? Hvorfor ikke la det være opp til Gud å dømme?

Det hadde vært veldig interessant å hatt en diskusjon med denne mannen og se hva som har fått han til å få et så forferdelig feil syn på verden og livet.

Kvinneundertrykkere og drapsmenn har vi ingenting til overs for her i Norge, sålenge han har slike meninger synes ikke jeg vi skal gi han gleden av å bo i et velfungerende og trygt samfunn...hvorfor kom han til Norge egentlig? Hva skal han her? Han elsker jo tydeligvis krig og terror...

Nei hvis noen burde steines her så er det han....(selvom jeg selvfølgelig er imot steining..)

7 kommentarer

Han provosera meg så forferdelig.

Ikkje berre er han heilt skutt i haudet, men han ødelegge for absolutt alle muslimane. Ryktet deira er neppe særlig bra etter at han kom med dei dumme uttalelsane sine. Altså, er det rart det finst rasisme her i verden .. Dei kan ikkje komme hit til Norge og oppføre seg sånn, og i tillegg klage over at folk er rasistiske mot dei! No er ikkje eg rasistisk da, iallefall ikkje med tanke på hudfarge, men overfor enkelte kunne eg ikkje ha vert meir rasistisk.

FatallyYours

19.feb.2010 kl.15:18

heheh, ikke få meg til å starte engang!!

provoseres sånn over dette "mennesket" at jeg holder på å dø på meg selv!

Bra skrevet, tar meg den frihet å linke til dette innlegget i mitt innlegg om denne galningen, så kan flere lese det.

FatallyYours

19.feb.2010 kl.15:25

merkelige greier, ser ikke ut som jeg er innlogget på bloggen... uansett, du vet sikkert hvilken blogg det er snakk om :)

www.fatallyyours.blogg.no

Økobaby (Sally)

19.feb.2010 kl.15:28

FatallyYours: Joda ser at det er deg ;-) haha, mennesket i hermetegn ""...likte den..:-)

Økobaby (Sally)

19.feb.2010 kl.15:31

Iselin: Han og mange andre ødelegger for islam ja..er jo ikke akkurat fan av denne religionen men samtidig så kjenner jeg veldig GODE og smarte mennesker som er muslimer i tro og derfor vet jeg at det ikke nødvendligvis er religionen i seg selv det er noe galt med...det er tolkningen av den. Men noen av tingene Koranen sier...er jo bare vissvass fra gamle feige menn som innerst inne visste at kvinnene "outsmarta" dem og ville rydde de av veien...samme med kristendommen da men heldigvis rydda Jesus litt opp i alt tullet ;-) nei så mye ball altså...er kristen selv men er veldig fan av buddhismen...fred og kjæreleik og meditasjon er nøkkelen...kan det bli bedre?

Celestina

24.feb.2010 kl.10:47

Det første jeg mener norge burde gjøre er å slutte å gi slike mennesker oppmerksomhet, for det er nettopp det de vil ha! Jeg synes det er helt forferdelig at noen mennesker har et slikt syn, for i bunn og grunn, så er også etikken og moralen i Islam også god, den har mange positive sider, og desverre noen sider som kan feiltolkes. Det samme kan jo også gjøres med bibelen...

Jeg vil ikke si at Islam er problemet heller, jeg vil si at ekstremistene er problemet, samme hvem religion, politisk ståsted eller livssyn de har. For mange islamistiske ekstremister, tror jeg det er stahet som er problemet. De er ikke villig til å analysere det de leser i et historisk perspektiv, de er ikke villig til å forstå at samfunnet vi lever i i dag, er så langt i fra det samfunnet som var på tiden koranen ble skrevet.

Jeg skal faktisk studere Islam neste år, gleder, meg er så utrolig interesant! For ikke å snakke om aktuelt.

Bare for å kommentere... Jeg hadde en artig diskusjon med en kristen, og en pinsevenn, om bibelen og homofile. Hun ene hadde et meget godt poeng. Hun sa noe som: "Da bibelen ble skrevet, var ikke homofili kjent som kjærlighet mellom to menn, eller to kvinner, men som en mektig person, som utnyttet sine undersotter." Er det da så rart at "homofili" ble sett på som synd? (Jeg tviler nemlig på at de som eventuelt elsket hverandre, og var homofile, for 2000 år siden, turte å vise sin kjærlighet..)

Kristine

02.mar.2010 kl.10:49

Det finnes jo mange forskjellige tolkninger av koranen da,og muslimer er like forskjellige som de kristne er forskjellig. Mange buddhister som ikke er helt oppdatert på etikk og menneskerettigheter heller,på Sri Lanka har buddhistmunker likvidert statsmenn og så vidt jeg vet er kineserne stort sett buddhister og de har jo litt å svare for. Men det har jo til gjengjeld skjedd ganske mye grusomt i både kristendommens og islams navn. Vel, religion er ikke noe enkelt tema. Men denne Mohyeldeen Mohammad har ihvertfall ikke støtte fra sin egen skole så vidt jeg vet,så han er bare et utskudd som er glad i oppmerksomhet.

Skriv en ny kommentar

Økobaby (Sally)

Økobaby (Sally)

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits