Lillegutts første "svømmetur"

Idag tok vi med oss lillegutt til Sørlandet bad og han fikk sin første "svømmetur" i basseng!

Han likte det kjempegodt og var helt avslappa og koste seg i sin nye badering med sete i. Når vi tok vannsklien ble han litt skeptisk og såg litt småredd ut...et lite skrik kom også idet vi splesha i vannet på slutten...hehe, men det gikk faktisk veldig fint til tross for at det var hans første gang. Ikke noen pingle denne lille mannen nei ;-)Feter an i baderingen..

Ellers er jeg litt skeptisk til å ta med mini i vanlig klorbasseng. Fikk høre at der hvor vi var hadde de mindre klor og dessuten naturlig klor fra havet så da var det ikke så farlig..ikke vet jeg.
Men grunnen til at jeg er skeptisk er at forskning visstnok har vist at det er en klar sammenheng mellom astma og klorbasseng. Og jeg ble tatt med ukentlig i klorbasseng når jeg var liten og jeg sliter med mye astma enda.

Har dere hørt om dette? Og er det noe dere tenker på eller tar dere med babyene i klorbasseng? :-O

Kan sikkert være at min lille er ekstra utsatt siden astma ligger til familien...hmmm.

9 kommentarer

Siljemor

14.feb.2010 kl.17:25

Så nusselig da:) Men hvor har du kjøpt den baderingen, var knallkjekke da!

FatallyYours

14.feb.2010 kl.18:20

intr å vite at klor kan gi astma! syns du kommer med så mye nyttig info om alt mulig sånn på bloggen din, derfor liker jeg å lese den :)

hvordan får du til å lage dine egne widgets og linker fra bildene på den høyre siden i bloggen foresten?

Julie - blir mamma i april

14.feb.2010 kl.18:25

For en utrolig nusselig liten prins du har :)

Mammaprat

14.feb.2010 kl.19:35

har ikke hørt noe om kobling mellom klor og astma, men jeg er mer skeptisk til hva klor gjør med huden - klor er jo veldig sterkt, legger man klær i klor blir de bleka.. Men på en annen side er det vel nødvendig for å fjerne alle bakteriene som kommer i vannet.. Ikke vet jeg hva som er best.
Mammaprat: les den nye artikkelen min om klor og astma :-)
FatallyYours: Takk for det :-) Prøver så godt jeg kan å skrive interessante innlegg..bra det faller i smak :-) Skrev et nytt innlegg om klor og astma nå hvis du er interessert i å lese mer om det.

jeg går på "design" "rediger" og så "widgets" og så legger du inn en html-kode med link, f.eksprøve dette du :-)
Julie: Thanks :-)
Siljemor: Kjøpte den på badelandet hvor vi var, Sørlandet bad. Veldig grei ja, virket veldig trygg (under oppsyn såklart men likevel) og solid...jeg og pappan hang oss på og det gikk kjempebra! 220 kr kosta den tror jeg...
Sally: oj, ser nå at hele html koden forsvant...men kanskje du kan dette med html fra før? hvis ikke søker dy bare opp på nettet så finner du fort ut hvordan du setter inn linker og bilde :-)

Skriv en ny kommentar

Sally- vinn HiPP babymat for 500,-

Sally- vinn HiPP babymat for 500,-

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits