Lillegutt har fått to tenner til 2+2=41 uka i februar....ikke mye tenner å spore der oppe nei... men..Vips- i løpet av en natt var begge to ute på vift :-) hihi!

6 mnd + 3 uker var han når de to oppe kom, og nesten 6 mnd når de to nede kom :-)

Moro moro....

9 kommentarer

Mamma For Lille Tallak Elias

11.feb.2010 kl.22:05

så søt han er : )

Bad Brunette

11.feb.2010 kl.23:07

Næmmen så søt;) Emma sine tenner har jo begynt å stikke ut allerede (tidlig)... Også er det "hoggtennene" som kommer først. Trodde ikke det var helt vanlig...

Trine

12.feb.2010 kl.10:47

Så søt!:) Det er morsomt å se hvor annerledes de blir med tenner i ansiktet!:) De blir søte på en litt annen måte liksom!:)
Trine: han ser definitivt eldre ut syns jeg...sukk..ikke så veldig baby lengre..:-S
Bad Brunette: hoggtennene..hehe :-) nei tror det er vanligst at fortenne nede og oppe kommer først..så vittig...hadde vært gøy å sett et bilde :-)
Mamma For Lille Tallak Elias: :-) jaaa :-)

Kamilla

12.feb.2010 kl.20:52

aaw, så nydelig han er!

myruin

15.feb.2010 kl.16:30

Kommer virkelig tenner så fort?

Hvordan har det gått, mye gråt?

Men helt utrolig vakker gutt da! Synes det er så morsomt å se bilder!
myruin: Takk for det, kan vel si takk siden jeg har vært med å laget han :-) hehe...Ja hos noen kommer de så tidlig som rundt 4 mnd. Men det vanligste er vel mellom 6-9 mnd...men det er også vanlig at tennene venter på seg enda lengre..opptil 1 år cirka. Har ikke merket så mye gråt igrunn, kanskje litt ekstra akkurat den natta de trengte igjennom..men ikke noe veldig merkbart :-)

Skriv en ny kommentar

Sally- vinn HiPP babymat for 500,-

Sally- vinn HiPP babymat for 500,-

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits