Hvor ofte går dere trilletur?


(bilde fra i sommer av meg og sambo)


Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt tiltak å komme seg ut i dette snøværet som herjer her på sørlandet. For det første er det å kle meg, kle han, passe på at han er mett og har ny bleie og smøre han inn med kuldekrem før vi drar, rigge han til i vognen osv...det tar minst 20 min bare å forberede utkomsten.

Og så er det isende kaldt, de første 10 min svir det i ansiktet og det gjør det sikkert på lillegutt også. Høye brøytekanter følger med og fortauene er sjelden godt brøyta. Men så er det jo herlig også da...med frisk luft, en blid unge som syns det er spennede å se seg rundt, og ikke minst det å få bevege seg litt og føle at man bruker kroppen.

Men jeg gleder meg til vår...DA skal jeg trille HVER eneste dag, untatt når det regner... :-P

Hvor ofte triller dere da? Og triller dere like mye vinter som sommer?

6 kommentarer

Nei jeg kan ikke si at jeg er så flink til det nå. Jeg syns det er skikkelig slitsomt å gå ute nå. Gatene her er dårlig brøytet. Men før all snøen kom så gikk jeg hver dag. Og det skal jeg gjøre igjen når snøen er borte. Det er så deilig å bevege litt på seg.

Bad Brunette

04.feb.2010 kl.11:47

Det blir ikke så mye trilling nå når det er så mange kaldt og mye snø... Men kanskje 1-2 ganger i uka. Når det er under -10 så blir det selvsagt ingen trilling. Var ute i går, og det var ikke akkurat lett å trille i snøen. Enig med deg at det tar mye tid å forberede en tur ut. Her er det litt ekstra siden vi bor i 4. etg og har vogna i kjelleren. Så jeg bærer først ned Emma i bagen ned til kjelleren... Slitsomt! Skulle gjerne hatt hus/rekkehus;)

Isabella

04.feb.2010 kl.11:57

Kommer litt an på formen til tuppa egentlig. Temperaturen tenker vi ikke så mye over, men føret og været ellers er det som teller... Vi bor på bygda, og har dem ikke brøytet skikkelig så er det håpløst for oss å gå tur med vogn...
Når det er varmt går jeg ofte men nå er det veldig lite :P

Isa

05.feb.2010 kl.20:09

Nå har ikke jeg barn å ha med ut på tur, men jeg prøver å gå tur hver dag fordet. Men merker at det er litt mer tiltak om vinteren da, selv om jeg absolutt ikke har noe imot -10 eller -20..

ignicus

07.feb.2010 kl.21:06

Er veldig dårlig på å trille tur på vinter'n! Men prøver uansett å gå ut hver dag å få frisk luft :) Men det blir som regel uten vogna.. Men så fort våren er her å snøen forsvinner blir ting SÅ mye lettere ;)

Men når jeg først triller så er det en times-tur :)

Skriv en ny kommentar

Sally- vinn HiPP babymat for 500,-

Sally- vinn HiPP babymat for 500,-

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits