Utfordring :-)

Det hagler med utfordringer og det er ikke alltid man har tid til å svare men jeg syns det er veldig morsomt når jeg først tar meg tid til det.  Prodblemet er jo at mang utfordringer går bloggverdenen rundt og rundt og dermed ender man opp med å få den samme utfordringen gang på gang.

Denne gangen fikk jeg utfordringen om å velge det 6 bildet i den 6 mappa igjen og siden jeg har fått denne før sier jeg "+1" og så tar jeg det 7 bildet i den 7 mappen istedenfor.

Utfordringen var gitt til meg fra min kusine og ferske bloggvenninne Jenny. Hun skriver utrolig morsomt om hverdagen og ikke minst om hankjønnet og jeg syns det er kjempegøy at hun har turt å entre mammblogge-verdenen :-)

Ok, her kommer bilde nr 7 i mappe nr 7 :-)Dette er et bilde fra nyttårsaftenen 2008 :-) I bildet er det to gode kamerater av samboeren min. De to single i gjengen...enn så lenge :-) Erlend og Olav heter de, veldig koselige og ikke minst morsome kjekke gutter :-)

Utfordringen går videre til de som tar den :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits