Tomtom Baby med nye kombiprodukter og mini-utgaver

Jeg vet at folk ofte vil teste før de investerer i eksklusive hudpleieprodukter til seg selv eller babyen sin.

Nå har økologiske TomtomBaby blitt mer økonomisk i og med at de har gjort produktene sine om til kombinasjonsprodukter som kan brukes til både det ene og det andre. Dessuten finnes nå alle produktene også som miniutgaver til en rimelig pris :-)

Så om du vil teste produktet først, ønsker noen reisestørrelser eller kanskje gi en gave til en nybakt mamma så har du nå muligheten til det også.


Denne gaveposen inneholder 4 miniprodukter til baby og koster kun 180 kroner

Og til en gravid eller nybakt mamma finnes dette supre settet til kun kr 170,-
Mini-produktene kan også kjøpes hver for seg.

Alle produktene i serien er økologisk sertifisert og anbefalt av Grønn Hverdag!

Kan kjøpes HER

2 kommentarer

Julie

02.feb.2010 kl.16:27

åå jeg elsker butikken din hehe ! dere har så mye fint og jeg vil jo helst kjøpe alt hehe :)

forresten, hva er forskjellen på anatomisk og rund sutt? bortsett fra selve sutten liksom. jeg har kjøpt anatomiske sutter, bare tilfeldig da, visste ikke hvilken jeg skulle kjøpe av dem.

Sally

02.feb.2010 kl.17:17

Julie: Takk for det :-) Ja utvalget bare øker på så mere godsaker skal det bli :-) Anatomisk og rund har for det første en forskjellig form. Noen barn foretrekker rund mens andre foretrekker anatomisk. Dersom babyen bruker smokk mye er det anbefalt at h*n vener seg til den anatomiske med hensyn til tennene. Når tennene kommer kan de nemlig vokse sjevt dersom ungen konstant sutter på en rund smokk :-)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits