Party i Stavanger :-)I går kveld kom jeg hjem fra en helg i Stavanger by :-) Besøkte tre venninner jeg gikk på førskolelærerutdanninga sammen med, kjempekoselig å ha litt husmorfri, det var fantastisk :-)

Savna såklart lillemann men det gikk igrunn bedre enn forventa. Og søndag morgen når jeg våkna klokka 12 av meg selv....åhhh, det var en etterlengtet følelse.

Trenger å komme seg litt vekk iblant, da setter man faktisk mer pris på å komme hjem også. Herlig å holde lillegutt igjen etter å ikke ha sett han på ca 30 timer :-)

Har dere vært borte fra småbabyene deres noe? Og hvordan var det?

8 kommentarer

Lill Anette - Mamma 2010 <3

01.feb.2010 kl.12:43

SV: Takk for svar :) Fant en sjampo og balsam på lovelula som jeg tenkte jeg skulle prøve. Der kunne man velge 3 gratisprøver av diverse andre produkter også. Faller ikke det i smak så prøver man noe nytt ;)

♥ MELD DEG PÅ TOPPLISTEN

01.feb.2010 kl.12:45

Så herliiiig da :-) hihi

Syns du denne var morsom?

Men du er enig i at det så litt vondt ut ja?

(PÅ BLOGGEN MIN)

haha, jeg fikk vondt i hele meg av å se d ;p

Stine

01.feb.2010 kl.13:13

trenger et avbrekk av og til ja =)

Har vært et døgn uten snuppa her, så da var det godt å se henne igjen ja !

Men viktig for alle at man får små pauser.

Gunn Berit

01.feb.2010 kl.13:27

Kjenner meg godt igjen. Man trenger slikt innimellom for å lade sosialkontoen :) Jeg gleder meg til å ta med kjæresten min til Praha i mars...og ikke minst til å fortelle han det dagen før vi drar. :) Vi har begge bursdag 10 mars. Så drar vi 11. Så da passet det jo ypperlig. Man trenger tid alene og bare sammen med mannen sin. Barna koser seg til andre også de. :)

Sally

01.feb.2010 kl.21:32

Gunn Berit: Å så gøy! Min mann har bursdag imorra og vi skal ut å spise på onsdag...skal bli koselig det også :-) Ja barna har godt av å treffe andre også de, ihvertfall når de begynner å vokse til litt :-)

Gunn Berit

01.feb.2010 kl.22:04

Middag for to funker toppen det :) For å si det sånn får han ikke så flott gave hver gang :) Men nå hadde jeg litt ekstra og ville bruke det på oss. Håper dere får en koselig feiring! Klem

Sally

02.feb.2010 kl.00:05

Gunn Berit: Gaven hans er egentlig en spa-pakke med ansiktsbehandling og massasje...hehe..menn liker også sånt ;-) Og så noe småtteri han trengte....middagen er likevel viktig siden vi sjelden går ut sammen...men den kan han betale for selv :-) hehe.

Gunn Berit

02.feb.2010 kl.08:42

Høres ut som en god plan. Vi fikk parbehandling med 80 min massasje te jul vi...helt vidunderlig gave. Så den skal vi benytte oss av siste fredagen i februar...gleder meg sinnsykt. Menn liker da også å bli tatt vare på. Må jo bli en fantastisk feiring. Kan ikke se noe annet :)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits