Brangelina- over og ut?Jeg er tydligvis litt utenfor i kjendisverden men jeg må si at jeg syns dette er ganske trist. At dette såkalte superparet føyer seg inn i rekken av kjendisforhold som ikke varer.

Og så med 6 små barn da...og med planer om å adoptere enda en? Ganske vilt spør du meg. Men det meste går vel når man har millionbeløp på bankkontoen og barnevakter, hushjelper, kokker, limosjåfører osv på pine for seg når man ville ønske...

Visste dere dette? Er det gammelt nytt?4 kommentarer

Er det bekreftet at det er slutt da?

Cecilie

26.jan.2010 kl.20:27

SV: Det kan nok stemme:) For det er en veldig populær rett nede:) Vi er opprinnelig derifra ja:) Født i Norge men foreldrene våres er fra Vietnam. Så spennende det hørtes ut med jorda rundt tur:) Godt dere likte reisen ^^, Har forresten oppdatert gårsdagens middag med oppskrift;)

Sally

26.jan.2010 kl.20:45

DivaMamma: Ja jeg tror det, var ihvertfall ei venninne som sa at ho hadde lest at det var bekreftet, at de hadde bekreftet det...men jeg vet ikke jeg :-)

marita

26.jan.2010 kl.23:58

Eg les veldig lite kjendisnytt, så har ikkje fått med meg dette før no. Det må vere trist for borna om dei går frå kvarandre..

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits