Findus laksefilet med chili og ingefær

"Idag gjør vi det litt enkelt" tenkte jeg så jeg fant frem denne:



Men så ble det ikke fullt så enkelt alikave fordi jeg elsker egentlig å utbrodere de fleste sånne "ferdig-retter" sånn at det blir litt freshere.  Og på baksiden var det et kjempebra serveringsforslag som jeg nå har laget.

Dette trenger man (I tillegg til selve laksefiletene):

2 posjoner nudler
1 terning kyllingbuljong+0,5 liter vann
4 cm frisk ingefær, i skiver
1 hvitløsbåt, i skiver
2 ss soyasaus
2 ss fiskesaus
100 g sukkererter i tynne strimler
1 gulreot i tynne skiver
2 dl bønnespirer 1 rød chili

Slik gjør du:

Begynn med buljongen, kok opp sammen med ingefær, hvitløk, soya og fiskesaus. I mellomtifden, tilbered laksen og kok nudlene som anvist på pakken. Ha nudlene i to boller, legg grønnsakene på toppen. Hell over den varme buljongen, dryss over litt tynne skiver av rød chili. Server med den ovnsbakte laksen.

Gleder meg til å prøve denne!!! Laksen står i ovnen nå....skal fortelle etterpå hvordan det smakte  :-)



4 kommentarer

♥Silje

26.jan.2010 kl.17:28

:)

.

26.jan.2010 kl.17:39

Høres deilig ut. Vi skal ha Torsk med Pesto i dag...yum! :) Enkelt og godt det også :) Fisk er jo så godt og sundt :D

gautaspise

26.jan.2010 kl.18:37

Hm, skulle gjerne ha sett sluttresultatet :)

Hørtes spennende ut.

Husmora <3

26.jan.2010 kl.18:48

nam! Vi har også hatt laks i dag :D Håper din kjære likte det så du får spise masse mer fisk ;-)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits