Pakkeekspressen :-)


I helga tok det helt av med bestillinger!! Kjempegøy :-)

Så idag var det ut å trille til postkontoret og få det sendt av gårde. Et av produktene jeg selger har visst fått en strålende omtale av Anette-Marie så det har nok noe av æren for alle salgene :-) Ellers så har det gått endel tåteflasker fra Green to Grow, mamma/babypakker fra Charlottes Urtekosmetikk og faktisk endel av de økologiske vaskeklutene og håndklærne :-)


Fikk lasta alt inn i vogna og Sakarias stakkars fikk såvidt plass til rompa...hehe.

Idag våkna han først kl halv 8 og fikk pupp, så sov han videre helt til halv 10 :-) Så en utrolig deilig natt med andre ord. Men så etter det har han ikke sovet mer enn 15 min (i vogna) og nå er klokka halv 5....så det er det som er ulempen når han sover så lenge om morgenen...yeye.

Nå er det 1-2-3 oppussing på tvn! Ser nesten ikke tv om dagene og i det siste så har jeg faktisk ønsket meg en serie jeg kunne fulgt med på.

Noen som kan anbefale en tv-serie?4 kommentarer

Lill Anette - Mamma 2010 <3

25.jan.2010 kl.18:04

Jeg venter spent på pakke i posten! ;D Flasker, kluter og lys på meg :)

Lill Anette - Mamma 2010 <3

25.jan.2010 kl.18:05

(anbefaler forresten The big bang theory. Kjempe kul og morsom serie!) ;)

Sally

25.jan.2010 kl.22:06

Lill Anette: hehe...ho jenta og så de tre geeksa? jo den er vittig...men jeg mente mer en sånn dramaserie som liksom man skal følge med på og som utvikler seg, sånn som f.eks Sopranos. Åhh elsket den serien :-)

Lill Anette - mamma 2010 <3

25.jan.2010 kl.23:04

Hehe, de ja :) Pleier ikke å følge så mye med på serier. Hvertfall ikke drama. Bolle i ovnen på FEM er morsom da. Første sesong var et par gravide og man fulgte dem gjennom graviditeten, nå i sesong 2 så har ungen kommet og man følger dem gjennom all verdens merkelige foreldresituasjoner ;) Ikke akkurat drama, men den utvikler seg jo :) På engelsk heter den "notes from the underbelly".

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Jeg er mamma til Sakarias som ble født i juli 09- blogger om hvordan man kan få en grønnere livsstil for seg selv og familien sin. Jeg driver nettbutikken Levlogisk.no hvor man kan kjøpe "grønne produkter til deg og dine" :-) Spørsmål kan sendes til okobaby@levlogisk.no

Kategorier

Arkiv

hits