Så uendelig mye plastik :-(Har dere vært i andre land og sett hvordan frukten ligger der fristende og i alle mulige fasonger og farger?

Hva er feil med dette bildet i frukdisken i Norge? Jo det er nemlig det at alt er jo wrappet i plast! Og hvorfor det egentlig? Alt må jo skylles uansett siden det kan ha vært utsatt for sprøytemidler...

Jeg blir så oppgitt! Så please folkens...dropp å legg ett stk eple i en stk plastikpose da...jeg skjønner det hvis dere skal ha mange men ikke bidra til dette plasthysteriet. Har dere f.eks sett avokadoene? I en sånn plastform og så trukket med plast utenpå det igjen...

Nei gi meg en fruktdisk med mer frukt enn plast så skal jeg bli fornøyd!!

9 kommentarer

englemammaogalenemor

17.jan.2010 kl.17:43

Unødvendig bruk av plast, helt enig der. Jeg har vært så flink til å kjøpe meg et handlenett fra Kiwi og den brukes til så mye mangt men uansett så har jeg 1000 poser liggende.

Ett skritt i riktig retning for å bli litt "grønnere" :)

Chalten

17.jan.2010 kl.19:44

Du er ikke den eneste som reagere. Det er en del plast i England ogsaa. Men de aller fleste er flinke til aa bruke handlenett, og resirkulerer mye mer enn i Norge.

Green-EcoMom

17.jan.2010 kl.19:44

Absolutt viktig å ta opp ja! Det finnes flergangsposer til frukt og grønt også. Jeg kjøper av prinsipp frukt og grønt som er minst mulig innpakket.

Gunn Berit

17.jan.2010 kl.22:34

Helt enig med deg :) Billigere med mindre emballasje blir det også! I tillegg til miljøgevinstene med det ;) Du er utfordret på bloggen min :)

Minlilleblogg

18.jan.2010 kl.01:20

Er ganske enig her ja! Selv bruker jeg nok litt slike poser dessverre. Må bare innrømme det! Men når jeg ser at andre tar 1 eple i posen, og kanskje to pærer i en annen pose,og en appelsin i neste pose. Da er det litt bortkasta. Kunne iallefall tatt alt i samme pose og droppe all den unødvendige emballasjen!.. Får sparke meg selv i rumpa og bli flinkere til å kutte ut mye av posene selv:)

Svar:Det ligger i Kroatia:) Og må si at di der google bildene jeg har lagt ut ikke er noe pene i grunn. Jeg fikk se bildene svigerforeldrene mine tok fra forje tur og det var jammen bra mye penere enn hva dette tilsa! Så jeg gleder meg veeeldig:)

Så koselig:) Og kjempe lurt å dra når det ikke er så alt for varmt slik at lillegutten deres slipper å sitte i skyggen hele dagen:)

Syden,og nytt hus når dere kommer tilbake!Oj, det måtte være toppers altså:D ..

Drømmer om hus hver dag nå jeg. Kan trygt si at det begynner å bli trangt her ja..hehe

Så koselig:D Tuuuusen takk:D Skal ta en titt!

Tina - 22år og mamma

18.jan.2010 kl.17:37

Hei sally :) det er heilt greit at du la igjen en reklame for da kan jeg sette ditt adresse til butikken din når du får det inn :D

Sally

18.jan.2010 kl.19:26

Chalten: Ja det virker som de har mer kontroll på slikt der...Norge ligger jo gjerne litt bakpå...men skulle tro vi var bedre siden vi liksom er en miljø-nasjon?

Sally

18.jan.2010 kl.19:29

Green: Og om man ikke har en spesiell pose til frukt og grønt er det jo bare å bruke en sånn tynn pose som henger der om og om igjen. Legge den tilbake i veska når frukten er kommet inn.. Ja jeg prøver å unngå å kjøpe frukt som er innpakket, velger alltid den som ikke er det om jeg har valget, men så har du avokadoene som jeg var inne på da...hvis jeg skal lage guacamole så MÅ avokadoen være spisemoden..og det virker det som det er kun Bama som klarer. Bama altså...de skulle fått hørt det...pakker inn fruksen som det skulle vært noe kjemisk farlig

Sally

18.jan.2010 kl.19:46

Gunn Berit: Jeg skal se om jeg får tatt utfordringen i løpet av uken ;-) hehe..alltid morsomt med kurositeter om deg selv men så skrev jeg 7 punkt i forbindelse med en award tidligere så kan jo hende folk blir lei av å lese om meg også..hehe..så jeg må ihvettfall ha noen dager imellom ;-)

Skriv en ny kommentar

hits