Vannkopper!
Idag oppdaget jeg at det som jeg trodde var utslett igår hadde utviklet seg fra 4-5 små røde prikker til 30 røde væskefylte byller på hele kroppen hans! Grøss.

Men vannkopper er helt ufarlig heldigvis, man skal bare la det gå sin gang og unngå å klø på de. Det virker ikke som lillegutt bryr seg engang, han er kanskje litt mer sutrete enn vanlig. Noen får feber men sjelden høy feber.

Ellers så fikk jeg inn nye varer fra Bleieboden til nettbutikken min og pappesken de kom i fungerer supert til sittekasse for lillegutt. Ikke lenge da såklart, det er ikke ryggen hans moden for enda. Men litt er gøy :)

Nye varer som kom er økologiske bomullflanell vaskekluter og ammeinnlegg i ull/silke :)

Idag bestilte jeg forresten inn mensbeger fra Lunette. Fikk igjen mensen selv nå nylig og bestemte meg for å teste det ut selv også, skal skrive om det når jeg har fått testet :)

Har din baby hatt vannkopper?

6 kommentarer

Anne - mamma og mer

15.jan.2010 kl.13:45

Stakkar gutten din, men godt han virker som om han ikke bryr seg da. Bedre å få de så tidlig tror jeg. Jeg fikk de sent, 8 år tror jeg ca. Spesielt en som klødde intenst, så jeg klødde jo. Har arr enda:P

Husmora <3

15.jan.2010 kl.15:13

usj da.. så utrolig søt han er=)

Hvordan tar han det? Vi hadde den fjerde barnesykdommen her i beg av des. Jeg trodde det var vannkopper, men det var væskelignende prikker og utslett i 4 dager.. Syns det var helt forferdelig!

Sover han da?

Celestina

15.jan.2010 kl.16:12

Uff da, godt det ikke er farlig i allefall! Ønsker din lille god bedring! :)

Jeanette

15.jan.2010 kl.19:10

Greit å få vannkoppane overstått tidligast mulig, so er en ferdig med det:-) God bedring til lille gullet<3

Sally

15.jan.2010 kl.20:19

Anne: Ja jeg fikk det i 11-12 årsalderen ...fytti :-/

Sally

15.jan.2010 kl.20:20

Husmora: Å? Jeg har ikke tatt han til lege, ringte bare og sa at det såg ut som vannkopper...håper ikke det er noe annet da? Men han virker stort sett frisk og rask så jeg kan ikke tro det er noe alvorlig... Han sover veldig greit, så vi får se i natt hvordan det går..

Skriv en ny kommentar

hits