Innsamling i Kristiansand

Fant denne annonsa i Fevennen igår og tenkte jeg skulle dele den med dere.

"Vi trenger klær, sko, sengetøy, kjøkkenutstyr, møbler, hvitevarer m.m. til Moldova, Georgia og Albania. Vi motar gjerne 50 kr pr. sekk til transport. NB: Vi har ikke kapasitet til å hente varer!

Hver mandag kl 17.00-20.00 på Lahelle skole (v.a.v. Dippner Musikk)

Hjelpeorganisasjonen Levende Lys i samarbeid med Visjon Norges Hjelpearbeidere

Mob: 922 44 727 eller 481 39 817Jeg fortale for noen innlegg siden at jeg sorterte i klærne mine og greide å kvitte meg med hele 2 1/2 søppelsekker med klær og sko. Nå vet jeg hvor de skal hen :)

3 kommentarer

Miriam :)

14.jan.2010 kl.07:54

SV; Vel, nå er jeg 17 år, og det er kun et halvt år til jeg blir 18.

Hadde det ikke vært for at jeg skal gå siste året på en skole som er ganske nærme her hvor moren, faren min og jeg bor, så hadde jeg flyttet ut for lengst.

Skal flytte til kristiansand om ett og ett halvt år tenker jeg :)

Men når foreldre passer på å fortelle deg hvor umoden du er osv, så gjør ikke det saken noe bedre heller.

Når foreldre oppfører seg på den måten så blir som regel barna sånn selv, om de for egne unger. Det er noe jeg vil unngå for enhver pris, for om jeg får unger en gang i fremtiden ville jeg aldri i verden klart å tilgi meg selv om jeg fikk dem til å føle seg sånn som jeg føler meg...

Vel, det er bare det at jeg hadde pengene for et halvt år siden, jeg hadde nok penger, og jeg var i en kamerabutikk, og pappa sier høyt og tydelig til de to som står bak disken: "Du får kun et kamera som er under 2000,- Miriam"

Ikke nok med det, så går han bort til de som da jobber der og sier: "Hva er det beste kamera dere har til under 2000,-? også sier de da: Du får ikke akkurat skikkelig gode kameraer for den prisen der.

Hadde du sett meg og trynet mitt da, så tror jeg du nesten hadde blitt redd. Jeg var virkelig kjempe sur, jeg må ha vært helt rød i tryne. Jeg var også da 17 år gammel, og det var mine penger.

Men det h ar alltid vært sånn, det har alltid vært meg i klassen som har fått lov til minst, i hvert fall siden ungdomsskolen. Det er da jeg begynner å lure på om de bare ønsker å være sånn for å ha en å rakke ned på om de er i dårlig humør. Jeg har en søster og en bror; 11 og 12 år eldre enn meg.

De bor selvfølgelig begge på vært sitt sted, og de har begge sagt at mamma og pappa oppførte seg annerledes mot dem, og de fikk lov til mer. Det har til og med mamma og pappa sagt selv.

Søstra mi har alltid vært den snille og gode, den som alle liker. Det er ikke så rart, fordi hun er virkelig det beste menneske i familien etter min mening. Makan til en snill person finner du ikke.

Jeg blir jo ikke som henne, men det betyr jo ikke at jeg trenger å få høre om det dagen langt heller.

Jeg vet jeg går litt utenom saken her, men når jeg skriver så er det akkurat som det bare kommer.

Når det gjelder sjalusien... Vel, det er faren min som kjøpte seg det kamera, den samme personen som sa at han aldri kunne tenke seg det, den samme personen som sa at jeg ikke fikk lov til å kjøpe det jeg hadde lyst på, den samme personen som sa at en digitaltkamera fungerte helt fint.

Er vel kanskje ikke veldig rart da...

Kan hende interessen kommer tilbake igjen, men ikke nå med det første. Det skjer ikke. Det fungerer ikke sånn for meg. Dessverre.

Tusen takk for en fin og lang kommentar på min blogg, det betyr mye! :)

Anne - mamma og mer

14.jan.2010 kl.14:17

Jeg vil også sende klær, men jeg aner ikke hvor det ligger dette her. Lahelle skole? Hvilken del av byen liksom? hehe. Sendte til ukraina en gang, har god samvittighet for det enda, og enda bedre for at jeg sendte ned klærne til Simen sin eks som hun hadde glemt igjen her, haha. Tok lang tid før jeg turte å si det til Simen, men han bare lo og sa de trengte det mer :)

Sally

14.jan.2010 kl.16:14

Anne: På Lund sier kjæresten min...ved rundingen. Men jeg vet ikke nøyaktig hvor så men da er det bare å søke på gulesider.no tenker jeg?

Skriv en ny kommentar

hits