HOT MAMA!Nei nå altså dere, jeg har blitt så daff av å være i mammaperm at det er helt sykt! Går rundt her i joggedressen dag ut og dag inn, syns jeg er flink når jeg tar meg en trilletur eller mini-treningsøkt, spiser sjokolade nesten annenhver dag (selvom nyttårsforsettet mitt var å kutte til kun helgene), sminker meg sjelden osv...

Jeg har ikke lyst til å bli sånn som blir daff med en gang man får barn. Jeg har alltid sett med gru på de mammaene som dasser rundt på kjøpesenter iført joggedress, ustelte og generelt usjarmerende. Jeg har tenkt at SÅNN SKAL JEG ALDRI BLI....

For det å ta vare på en liten en betyr ikke at man skal glemme seg selv. Hvis man dasser rundt så tror jeg man etterhvert får det dårlig med seg selv, eller "mister" seg selv litt. En mamma trenger ikke være noe mindre fresh enn en som ikke er mamma. Det betyr ikke at vi har tid til å stå i timevis på badet, trene 3-4 ganger i uka og kun lage luksusmåltider, men noe midt imellom.

Jeg har ihvertfall bestemt meg for at denne trenden skal brytes med.

Så fra og med imorgen skal jeg:

- Kle meg i fine klær (ok, ikke FINE-FINE men helt greie...prøve å legge frem klær dagen før)
- I det minste ta på maskara 5 ganger i uka
- trene minst 2 ganger i uka en økt hjemme+ gå minst 3 trilleturer i uka (når det blir bedre vær skal jeg gå hver dag)


Tror nok jeg skal melde meg på mammatrening.no ja...når jeg får tenkt meg om er jo dette en investering i helsa :)

Noen andre som har blitt daffere av å bli mamma?

19 kommentarer

Tina - Har bursdag idag :)

12.jan.2010 kl.12:50

Godt du også kunne ha denne siden på bloggen din :)

Er glad jeg fant den! Begynte med treninga igår og skal trene i kveld.
Det blir nok litt bedre når været begynne å komme seg :-)

Er glad for at vi får i april - er en fin mnd, der det ikkje er altfor kaldt og heller ikkje for varmt, så eg har lovd meg sjølv å gå lang trilletur KVAR dag :-) En fin måte å komme seg litt i form igjen etter graviditeten, tenke eg :-) Også har vi jo tredemølle og Winsor Pilates DVD her heime, så det skal eg nok ta i bruk når eg har tid til det.

marita

12.jan.2010 kl.13:21

Åh, eg kjenner meg så igjen i det du skriver. Har prøvd å gjøre noe med det fleire ganga, men detter så fort tilbake. Trur eg må la meg inspirere og prøve igjen no! Ta meg meir tid til meg sjølv :)

Lykke til :)

Merethe

12.jan.2010 kl.13:27

Åh... godt du tar tak i det!! :) Syns noen ganger det er helt skremmende å se hvordan noen ser ut som de rett og slett har gitt opp hele livet sitt etter de får barn. Bare sitter på ræva og spiser. (Pardon my french). :) huff...

nei, det er ikke deg Sally!! :) Gå foran som ett godt eksempel så ikke jeg blir redd for å bli "en av dem" om jeg skulle få barn en gang! :)

Husmora <3

12.jan.2010 kl.13:50

Oh yes! nå er datteren min et år og jeg tok meg selv i det samme når hun var ca 6 mnd.. det gikk jo i ett som du sier med amming og alt.. for kaldt til å være ute var det i fjor også. Men så begynte jeg å gå i "normale" klær hjemme ;-) Deilig! Men jeg sminker meg ikke da. Jeg er heller blitt litt mer nøye på napping av øyebryn og barbering av legger osv. Da føler man seg mer fresh=) Også tar litt ansiktsmasker og heller nyter det å få bedre hud;-) Deilig!

Drikke masse te og kose seg! Vi har lov til det! Herregud når får du denne tiden igjen?

Kos deg <3

pt

12.jan.2010 kl.20:37

Kjenner igjen det ja.. Har støttet treningssenteret en god stund nå :P

Lykke til :D

Anne - mamma og mer

12.jan.2010 kl.22:19

Kjenner meg igjen ja. Meldte meg inn på treningssenteret, men fikk jo aldri tid til det. Var skikkelig kjipt, fordi det er deilig å trene. Før var jeg ordentlig aktiv med treningen, etter 1,5 time med vekter løp jeg 4 kilometer på heia, hehe. SuperAnne i den tiden, men nå går jeg i joggebukser hjemme og usminka. Hvis jeg går ut døren, bortsett fra til hesten da, så tar jeg må meg noe mer vanlig penere tøy og sminker meg, selv om det bare er en tur på butikken. Når det blir bedre vær så skal jeg ut å trille mer, har bratte bakker her hjemme så det er bra trening det:) Og når jeg kommer ordentlig igang med ridningen så hjelper nok det også litt, kjempegod trening det.

Kirsebær

12.jan.2010 kl.22:26

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver, ja...

Nå har aldri jeg vært noen sunnhetsfreak eller treningsnarkoman, men jeg er ikke lenger "redd" for å gå til butikken uten maskara på og jeg har perioder hvor jeg spiser den herlige melkesjokoladen fra Freia hver dag. Har også blitt godt vant med behagelige bukser, for å si det slik. :o)

Enn så lenge orker jeg ikke å ta en helomvending - jeg må nok ta alt litt etter litt har jeg erfart. ;o)

TONJE - mer enn bare ei mor

13.jan.2010 kl.10:30

Daff er vel bare forbokstaven!

Sally

13.jan.2010 kl.13:09

Tina: Ja nå er jeg klar som et egg! Meldte meg på igår kveld :)

Sally

13.jan.2010 kl.13:12

Iselin M. Hauge: Ja er sånn jeg også tenker, at når det begynner å bli mildt og deilig i været skal det ære det minste problem å gå minst en halvtime om dagen, funker det :) Skulle gjerne hatt treningsmaskiner hjemme, men tror jeg får kjøpe meg noen manualer i første omgang ..

Sally

13.jan.2010 kl.13:13

marita: ja babysteps er viktig, særlig når det gjelder trening :) Og ikke minst å finne noe man liker og ha på høy digg musikk til, da blir det lettere ;-)

Sally

13.jan.2010 kl.13:16

Merethe: hehehhe...ja ikke sant. Men det er lett å komme inn i et sånt spor, jeg ser det nå :)de første mnd etter man har fått barn og på vinteren så er man litt stuck...da er det lett å bli litt sånn :-/ Men neida, det skal ikke skje meg ;-) er bevisst på det så da går det nok bra..hehe..til sommeren skal jeg være en HOT HOT MAMA , oh yeah!

Sally

13.jan.2010 kl.13:18

Husmora: Ja det er så sant, når får vi denne tida igjen? Bare kose oss hjemme med gullungen og gjøre som vi vil :) Jeg nyter det jeg...selvom de første mnd er utrolig slitsomme så kommer man etterhvert inni det :)

Sally

13.jan.2010 kl.13:19

pt: Ja jeg er glad jeg meldte meg ut, hadde nok blitt støttemedlem hvis ikke. Er bedre å trene hjemme igrunn, og med mammatrening.no skal det nok gå bra :)

Sally

13.jan.2010 kl.13:22

Anne: Ja er liksom noe herk å komme seg ut døre for å trene så treningssenter blir det nok ikke på meg før jeg begynner å jobbe igjen. Ja samme her, sminker meg og tar på meg andre klær når jeg skal ut døra. Men syns jo litt synd på typen som skal se meg hver dag ustelt og i joggedress...så litt for han sin del også at jeg tar tak i meg selv...hehe. Ridning ja, det kan jeg tenke meg er god trening for hele kroppen!

Sally

13.jan.2010 kl.13:23

Kirsebær: hehe..det er tydeligvis mange av oss :) Det blir nok bedre når man kommer seg ut i jobb igjen får vi håpe ;-)

Sally

13.jan.2010 kl.13:23

TONJE: hehe..off ja..hehe...men da er det vel bare en vei det kan gå ;-)

Eva

13.jan.2010 kl.19:07

Huff, orker ikke å tenke på det engang!

Skriv en ny kommentar

hits