Et interiør-innlegg :)

Jeg gleder meg sånn til sommern :) Ikke bare til sol og varme, men også til den dagen vi kan flytte inn i vårt nye hus :-)

Det er et rekkehus som i disse dager bygges av Block Wathne på Justvikhalvøya i Kristiansand, et splitter nytt boligområde. Håper det blir litt sånn "alle-kjenner-alle" der for jeg er jo ikke fra byen og har dermed naturlignok ikke så mange venner her. Jeg tror det blir bra- og det er bare noen få måneder til :) 1.april tar vi over huset og skal gjøre mye innvendig selv, den 1.juni kommer Block Wathne tilbake og setter inn bad og kjøkken. Og SENEST den 17.juni er huset ifølge kontrakten, klar for innflytning :-D

Jeg falt for den naturlige interiørstilen i fjor når jeg og en venninne (vi var da begge gravide) var på spahotellet i Kragerø. Oh my God så delikat innredet det var der :) Og denne stilen passer jo også godt med min miljøprofil så denne er bankers :)

Her er noen bilder som jeg skal bruke til inspirasjon når vi skal innrede huset:Hva syns dere?

5 kommentarer

Tina - 21år og mamma

11.jan.2010 kl.00:02

Stilit :) Siden du ikke kjenner så mange så kanskje du burde bli med på mødregruppa som er i kr.sand på kvadraturen. Der kan du bli kjent med folk som har barn.

Celestina

11.jan.2010 kl.01:31

Kjempe fint! Så morro med et helt nytt hjem! Lykke til med valgene av møbler og interiør :D

Merethe

11.jan.2010 kl.11:21

*sikle*

mycupcake

11.jan.2010 kl.11:39

fint

M and Dee

11.jan.2010 kl.12:27

Herlig inspirasjon! Det er så morsomt å innrede og gjøre om :)

Always andf orever - M and Dee

Skriv en ny kommentar

hits