2009 i bilder :)

Jeg følger i andres fotspor og lager et innlegg med bilder fra begynnelse til slutt av det utrolige året: 2009 :)Ca 5 mnd på vei dro vi en tur til Egypt. Magen viste godt og det var på denne turen jeg først kjente mikroskopiske spark i magen :) Ble som alle andre matforgifta (dog ikke alvorlig) og vil derfor ikke anbefale Egypt til andre gravide som skal ut å reise...:-/ Men stranda var fin og været var digg så vi nøt det vi :)


Tilbake i Norge, lange topper og vide bukser...fysj så lei jeg ble av disse klærne... Her sammen med Natalia.


Vi var på 3D ultralyd men fikk ikke så bra bilder i 3D...her er et vanlig 2D bilde av my boy :)


Jeg begynte å bli rastløs i tilværelsen og forsøkte meg på urtedyrking...det gikk vel sånn tålelig greit..hehe..
Så fikk jeg rydde-dilla og sydde likegodt noen trekk til sofaputene, eller dvs svigermor sydde de, jeg såg på :)Ble overraska av 10 venninner som holdt babyshower for meg :) Sååå koselig det var!!I mai var det bryllup og 7 1/2 mnd på vei troppet jeg opp i ny kjole :)Vi la hodene våre i bløt og installerte hengehylle til minstemann. Her skulle bleiene og klærne hans ligge :) Ikke mange ukene igjen nå..Her er et bilde av iphonen min hvor jeg hadde hatt på stoppeklokke mellom hver ri for å se hvor kort tid det var mellom dem...oppdaget en eller to dager etter at klokka fortsatt stod på..hehe..Lillegutt ble født 15.juli 2009 :)Det var deilig å se at kroppen fant frem sin gamle fasong igjen, vel..nesten :-PHappy mamma med ny frisyre :)Vi drog en tur til Sardinia med et vennepar av oss. Sakarias var ikke helt fornøyd og var dessverre ganske misfornøyd store deler av turen...Jeg fikk rydde-dilla igjen (sorry, fikk ikke snudd dette bildet) og sorterte og rydda i alle skapa på kjøkkenet. Joina Flylady-konseptet (men har falt av nå da...hehe)Ble en pc-nerd....og er det fortsatt...:-P Ustelt og i dasse-klær, nydelig :)Så var det jul og gullet fikk sin første dress :)

Godt nyttår folkens!!!!

9 kommentarer

marita

01.jan.2010 kl.21:48

Så mange fine bilder :) Dere er nydelige, begge to. Godt nyttår :D

meg:)

01.jan.2010 kl.21:52

fint :D

Nertila

01.jan.2010 kl.22:05

Hehe.. her var koselige bilder og minner! Godt Nytt År til alle dere!

Daniel-Rodrigo

01.jan.2010 kl.23:16

sv: det er miljøvennelig fordi man kan bruke det om og om igjen, mye bedre for miljøet framfor å hogge ned trærene for å så kaste dem på en måte som gjør at de ikke kommer inn i økosystemet igjen. :)

Sally

02.jan.2010 kl.16:43

Daniel: Ja det er vi enige om, men er det så mye bedre å kjøpe plastik-tre som sikkert er laget i Kina og må transporteres langt og som til syvende og sist havner på søpla og bruker en evighet på å råtne? Jeg bare spør, jeg vet ikke svaret :)

Sally

02.jan.2010 kl.16:45

Nertila: Hehe...ja det var litt koselig å lage sånn bildeserie...utrolig hvor mye som skjer på et år!

Daniel-Rodrigo

03.jan.2010 kl.00:55

Plastikktrær råtner ikke, de er laget av plastikk -Derfor kan du bruke dem om og om igjen helt til du dør (eller evt ikke gidder å feiere jul lenger). Plastikktrær kan man få kjøpt i Norge.

vandana sharma

04.jan.2010 kl.19:39

du har ei fin baby.

Sally

04.jan.2010 kl.19:50

vandana sharma: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

hits