Imorra er det trekning- store vinnersjanser!Har du enda ikke meldt deg på?? MELD DEG PÅ HER

Har vel bare 6-7 påmeldte denne gangen her så dvs at vinnersjansene er VELDIG STORE :)

Du kan vinne et gavekort på 250 kroner hvor du blant annet kan kjøpe naturprodukter innefor hudpleie og kropsspleie, duftlys, eller stash til babyer.  Dessuten er gavekortet gyldig i 1 år og i løpet av dette året vil mange flere produkter komme inn i butikken.

Så jeg ser ingen grunn til å ikke bli med :)

Se hvordan du kan bli med i trekningen her.
(Lotte Felix produserer de herlige naturproduktene fra Charlottes urtekosmetikk)
Her er et produkt fra Charlottes urtekosmetikk:

100ml
Jojobaoljen, som virker beskyttende mot uttørking, frigis, når de små perlene masseres på huden. Påføres ca. 1-2 ganger i uken på ansikt og hals. Massères inn forsiktig. Pass litt på i området rundt øynene. Skylles av med vann eller Roseblomstvann. Huden blir herlig silkemyk. Avslutt med en ansiktskrem/olje som passer din hud.
Rose Peelingkrem fjerner døde hudceller og urenheter på en meget skånsom måte.
Dufter deilig av rose.
Kan bestilles uten Rose de May til samme pris.
Gi beskjed under kommentarer ved bestilling.

Innhold

renset vann, økologisk ricinusolje, vegetabilsk glyserin, vegetabilsk emulgator, cetylalkohol, jojobapeelingkorn, phenoxyglycerin (konservering), 100% ekte Rose de May.


 

5 kommentarer

Gunn Berit

14.des.2009 kl.21:06

http://gunnberit.blogg.no/1260820956_lev_logisk_.html

Jeg vil gjerne vinne gavekort :) Datteren min har bursdag i morra...så det hadde jo passet veldig bra å vinne en gave :)

Mie ♫

14.des.2009 kl.21:41

Hei! Du, jeg sitter inne på LevLogisk.no og vurderer å bestille Green to Grow Velkommen hjem-sett. Men jeg lure på hva som er forskjell på Regular neck og Wide neck? :S Har null erfaring med tåteflasker :P

Sally

14.des.2009 kl.21:50

Mie: Regular neck har en slankere tut mens wide er videre :) Babyer som svelger mye luft når de spiser bør velge wide neck. Er også enklere å vaske wide for hånd ettersom man får vaskekosten nedi flaska. Fordelen med regular er at alle slags sutter (av andre merker) passer i denne siden denne er mer standard :) Jeg har noen av hver og syns begge er like gode for gutten min men kanskje jeg ville gått for wide siden de er enklere å vaske :) Sutter følger jo med i settet uansett så da slipper man tenke på det :)

Sally

14.des.2009 kl.21:52

Gunn Berit: Superdupert! Og hvis du gidder kan du godt slenge med en setning om at det foregår en konkurranse på Økobaby også :) Da er du med i trekningen...blir spennende å se hvem som vinner :) :)

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits