Bæresjal- å anbefale eller ikke anbefale...det er spørsmålet.

Når jeg innsåg at babyen min ikke ville ligge alene på matta men derimot bæres rundt nesten konstant såg jeg lett fordelene ved et bæresjal. Jeg heiv meg rundt og bestilte et Mobywrap-sjal i olivengrønt.


  (bilde funnet på www.silwersandbox.com)

Når pakken kom i posten og jeg åpnet den fikk jeg litt sjokk over hvor uendelig langt det var!! Jeg lærte meg raskt hvordan jeg knyttet det så det var igrunn ikke noe problem men herremann hvor tungvint! Hjemme er det greit nok, da gjør det jo  ingenting om sjalet sleper bakken mens jeg holder på å knytte det. Men ganske stress ute f.eks, eller på en skitten flyplass. For det er KLIN UMULIG å knytte det uten at halve sjalet ligger på bakken mens man holder på!

Med det sagt (ja for det kommer noe positivt også) er jeg veldig glad for at jeg kjøpte meg et sjal, skulle kanskje bare valgt en annen type. Det er deilig for lillegutt å sitte i og jeg kjenner knapt at jeg bærer han siden sjalet er veldig ergonomisk riktig både for meg og for han. Når det er fint vær og lillegutt ikke skal sove bærer jeg han rundt i sjalet og han får sett seg om på en helt annen måte enn når han ligger i vogna :)

Konklusjonen er at jeg liker sjal, men at jeg gjerne skulle hatt et som var like bra å bære i men ikke så langt og kronglete som Moby Wrap er :)

Noen gode sjal-tips? Og noen som liker Moby Wrap og har gode tips til knytting uten å få med seg halve bakken inn i sjalet?

Stikkord:

4 kommentarer

Jeg har en Baba-sling som jeg bærer jenta mi i, veldig kjekt! :-)

Sally

26.nov.2009 kl.14:51

elisabeth juul: Jasså, må sjekke ut disse, kanskje ønske meg i julegave :)

Magni

26.nov.2009 kl.20:40

Eg har tenkt kjøpe mei tai, det ser praktisk ut og både eg og pappaen kan bruke det.

Kanskje du kan klippe av sjalet ein del?

Sally

26.nov.2009 kl.23:01

Magni: Ja du får si ifra om det virker greit å bruke :) Kan nok ikke klippe det av...trenger hele lengden for å kunne knytte det rundt seg..

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits