Verdens herligste spaopplevelse finner du i....

Kragerø!

Jeg satt her og såg ut av vinduet på den mørke høstnatta full av regn og drømte meg bort til  Kragerø spahotell.  Jeg reiste for noen år siden jorda rundt med kjæresten min og vi var innom en god del spa-senter (særlig i Asia) og jeg trodde at dette var noe særlig asiaterne kunne og at jeg aldri kom til å oppleve noe lignende i Norge.

Sååå glad jeg tok feil for en slik opplevelse kan man heldigvis få her i Norge også.

Ifjor var jeg og en venninne på gravid-tur til Kragerø spa hotell og jeg opplevde en av de beste weekendene i mitt liv.

ALT var av ypperste klasse, og nei, jeg er ikke betalt for å si dette :-P

1. Rommene

rommet2. Spa området


Selve behandlingene var ingenting å utsette på og som dere ser, spaområdet var utrolig tasty :) Vi koste oss godt der i noen timer ja.

Vi hadde frokost- og middagbuffe inkludert og maten var helt himmelsk og ikke minst økologisk ;)

Det jeg DIGGER med dette hotellet er miljøbevisstheten rundt det. Alt er gjennomført med en grønn profil og det synes!  Rommene var delikat innred med en naturlig stil. Vi følte oss så utrolig avslappet der og etter oppholdet vet jeg at det er denne stilen jeg selv vil prøve å skape i mitt fremitidige drømmehjem.

Og et pluss er at hotellet er meget barnevennlig og vi såg mange foreldre med små babyer der. Dette var jo altså før vi fikk babyene våre selv men vi har et ønske om å komme tilbake med babyene våre om ikke så altfor lenge.

10 poeng av 10 mulige så trenger dere å komme dere bort litt med eller uten barn så kan jeg anbefale dette hotellet på det sterkeste!

Besøk hjemmesiden deres her og se om de har noen billige pakketilbud (har ofte det i feb-mars)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits