Tøybleier? Både testpakker og startpakke :)

Er du fortsatt i tvil om du skal begynne med tøybleier på minsten?

Da har jeg satt sammen en tøybleie-testpakke så får dere for en rimelig pris testet ut om dette er noe for dere. Testpakken er satt sammen av blant annet de mest populære onesize bleiene fra BumGenius. Disse bleiene er like enkle å ta på som en vanlig engangsbleie. Forskjellen er at de må vaskes. Noe som for mange virker veldig uhygienisk. Men dette er enkelt løst ved å putte rispapir i bleien som tar av for eventuell avføring. Rispapir følger også med i pakka :) Ellers er det dokumentert at tøybleier blir helt rene på kun 60 grader.

Jeg trenger vel ikke nevne miljøgevinsten av å bruke tøybleier men det jeg kan nevne er at et gjennomsnittlig bleiebarn bruker ca 8-9000 kroner i løpet av sin bleieperiode mens dersom man bruker tøybleier kommer man unna med en engangssum på ca 2500-3000 kr (!)

Og bare tenk på hvor mye man sparer dersom man bruker de samme bleiene på flere barn!

Så det finnes knapt ulemper med tøybleier sånn jeg ser det og nå har du mulighet til å skaffe deg enten en startpakke med alt du trenger av tøybleier og tilbehør eller en testpakke for deg som vil teste først :)

Her er tøybleiepakkene

bumgenius baby med ryggen til

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits