En helg som alenemamma over

Det er neimen ikke bare bare! Samboeren min har vært på guttetur og jeg har vært fulltids alenemamma denne helga. Det går jo fint og jeg koser meg masse med lillegutt, men det er slitsomt også. Man har iksom ALDRI fri. Noen er vel så heldige å ha babyer som sover på dagetid, men ikke jeg.

Konklusjonen er vel at jeg hadde klart å vært alenemor dersom jeg hadde fått ungen min til å sove litt oftere og å kunne være litt mer for seg selv, hvis ikke tror jeg jeg måtte hatt behjelpelige venner og familie rundt meg som passet ofte! Jeg har jo hørt at man "ikke kan skjemme bort babyer" men nå virker det nesten som at han ikke klarer å være alene mer enn 2 minutter før han vil bli holdt.

Puhh! Glad jeg har bæresjal sier jeg bare :)

Igår var vi nemlig ute å gikk tur i det strålende været og når lillegutt ikke ville ligge i vogna tok jeg han i sjalet isteden og han ELSKET å se seg rundt :) Det var stas :)

megogbabynmin


Hva gjør dere for å få babyene deres til å sove (lenger enn 20 min) på dagen?

4 kommentarer

Minlilleblogg

22.nov.2009 kl.17:45

Litt godt å høre at andre også har vanskeligheter for å sove på dagen. Altså ikke godt, men du skjønner;).. All ære til alenemammaer;)

Fint bilde ;)

Svar:Tusen takk, er selvfølgelig enig der:)

Smart. Her ble det litt for mye tull da vi hadde med snuppa på stor handling:/

Sally

22.nov.2009 kl.19:13

Minlilleblogg: Så da er vi ihvertfall to :) hehe..neida, jeg vet jeg ikke er alene men lurer sånn på hvordan jeg skal gjøre det. Har prøvd det meste men uansett hva så virker det som han MÅ skrike ei god stund før han sovner...kjipt

jenny

22.nov.2009 kl.21:40

Trille i vogn, ca 30 min så kan vogna stå i ro.. Men rart det der med at vogna liksom må være i bevegelse første tiden. Og blir den parkert for tidlig så vips blir det liv..

Sally

23.nov.2009 kl.15:12

jenny: Ja tur fungerer ofte men problemet er at for det første sovner han ikke før jeg har trilla minst 10 minutter. Og når vogna stopper er det 1 min før han våkner...og dessuten hjelper det jo lite at han sover når jeg må trille, blir ikke mer tid for avslapping for min del uansett..hehe :) men det går seg nok til...

Skriv en ny kommentar

Sally

Sally

27, Kristiansand

Mamma, Samboer, Venn, Søster, Datter, Barnebarn, Nettbutikk-gründer og Blogger

Kategorier

Arkiv

hits